Primer pla de María José Campanario.

María José Campanario revela al seu entorn que Andrea Janeiro va de debò

El marit de María José Campanario farà la seva pròpia docusèrie, però amb una única condició

Des que va néixer el petit Hugo, María José Campanario està més desapareguda que mai del focus mediàtic. I és que, al llarg d'aquests mesos, l'odontòloga ha preferit mantenir un estil de vida molt més discret que abans.

Tot i que el matrimoni ha protagonitzat diverses portades per a la revista Hola!, la veritat és que tot apunta que la dona de Jesulín d'Ubrique vol passar molt desapercebuda. Això sí, sembla que el seu desig no es complirà perquè el seu marit està entossudit a seguir amb el seu estil de vida mediàtic.

L'última decisió que ha pres l'extorero podria posar encara més al punt de mira Maria José Campanario.

L'únic requisit que ha demanat Jesulín de Ubrique per gravar el documental

És un fet que des de fa un temps ve sonant amb molta força un rumor que apuntaria que el marit de María José Campanario estaria planejant fer la seva pròpia docusèrie. Segons informaven fonts properes a l'exdestre, hauria estat en negociacions per explicar la seva vida davant les càmeres.

«Estic pendent de fer una sèrie documental per a una plataforma. És un recorregut per la meva vida amb imatges i hi participarà molta gent: companys d'estudis, metges, amics...», va dir al seu moment. Tot i que, al principi, tot es tractava d'un simple rumor, finalment, fa uns dies es va confirmar que aquest projecte es duria a terme.

Segons la revista Semana, el marit de María José Campanario hauria decidit al final que la millor plataforma per posar en marxa el seu documental és, ni més ni menys, Netlix. «Han estat nombrosos els intents de diferents productores», informaven.

Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario.
Últimament, la parella ha portat un estil de vida més discret | Europa Press

«A principis de setembre es va començar a treballar a consciència a esbossar els primers esquemes d'aquest viatge per la vida del marit de María José Campanario», deien. De manera que per fi se sap que l'extorer ha estat enregistrant tots aquests mesos una docusèrie a l'estil de Rociíto i Tamara Falcó.

A més, tal com han assegurat des del mitjà esmentat, es veurà el pare d'Andreita repassar tots els moments més importants de la seva vida. No només de la seva carrera com a torero, sinó també d'aquells que han marcat un abans i un després pel que fa a la vida privada.

Per això l'exconcursant de El Desafío pot comptar amb pèls i senyals la seva polèmica història d'amor amb Belén Esteban. També podria parlar de la seva relació amb la mitjana taronja, María José Campanario. En realitat, tindria via lliure per parlar de qualsevol tema excepte un que ell mateix va imposar.

La relació de l'exdistre amb la seva primogènita, Andrea Janeiro, seria un dels temes vetats de la docusèrie. De manera que en cap moment el germà de Víctor Janeiro es pronunciarà sobre l'actual relació que té amb la seva filla gran, de la qual s'ha parlat tant amb els anys.

El motiu d'aquesta decisió podria no ser menys que respectar la decisió de la noia en no voler estar al focus mediàtic. Una determinació que va prendre la fillastra de María José Campanario en complir la majoria d'edat.

Primer pla d'Andrea Janeiro.
La hijastra de María José Campanario no serà mencionada al 'reality' | GTRES

Així serà la docusèrie del marit de María José Campanario

Per poc que se sap, el reality del marit de María José Campanario podria veure la llum la primavera que ve. Segons assegura Semana, el pare de Julia Janeiro parlarà de la seva professió al món dels toros, com va començar al món de la fama fins a les seves relacions sentimentals.

La veritat és que el que més preocupa de tot aquest assumpte és en quins termes parlarà de Belén Esteban ara just que sembla que la relació entre ells és cordial. Tornaran aquells anys de guerra en què la col·laboradora carregava durament contra el pare de la seva filla? Fins l'any vinent.