Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Mireia Ruiz.

L'exconcursant de 'Masterchef', Mireia Ruiz, reapareix per explicar que pateix càncer

Mireia Ruiz ho ha anunciat a les seves xarxes socials

MasterChef ens ha permès conèixer personatges d'allò més entranyables després de tants anys en emissió. Per les seves cuines han passat cares famoses com Juanma Castaño o Verónica Forqué, i d'altres desconegudes, com Mireia Ruiz.

Precisament Mireia, que va ser regidora pel PSOE i concursant de la tercera edició de MasterChef el 2015, acaba d'anunciar que pateix una malaltia que ha deixat tothom molt afectat.

Mireia es definia a la cuina com una persona «implicada socialment», però també destacava que li «encanta l'educació i l'apassiona cuinar».

Foto de Mireia Ruiz a 'MasterChef'.
Mireia Ruiz concursant a 'MasterChef'. | TVE
 

Ella va ser la primera murciana a participar a MasterChef i va deixar un bon record entre els seus companys, que ara s'han assabentat de la delicada situació que viu.

A través de les xarxes socials i amb motiu del dia de la Lluita contra el Càncer de Mama, l'exconcursant de MasterChef ha revelat que pateix aquesta mateixa malaltia.

«Sempre he volgut rapar-me els cabells i ha hagut de venir el càncer de mama a obligar-me a fer-ho. I no, no comptava amb això», ha escrit Mireia.

«A la cara de la por i de la tristesa, de la impotència i la incertesa. De la ràbia i del cabreig. A la cara de la força i l'enteresa, de l'actitud i el coratge. De l'empatia. De les mirades còmplices i els somriures compartits», prossegueix l'emotiu escrit.

La murciana acompanyava aquest text amb una imatge en què apareix amb el cap rapat i una samarreta de Pau Donés.

Mireia Ruiz llança un missatge de valentia

D'aquesta manera, deixa clar que està disposada a guanyar la batalla més dura de la seva vida, disposada a mirar «la cara més dura de vida i també la cara amable. A aquesta cara davant del mirall que em recorda que 'Viure és urgent'».

Però, malgrat la difícil situació que travessa, Mireia no es rendeix i vol seguir lluitant sense parar. «I sí, avui somric a la càmera i a la vida perquè és la meva manera de ser i perquè, sigui com sigui, no deixaré de fer-ho».

Finalment, Mireia donava les gràcies als seus seguidors i amics «per tanta força, per tant d'afecte i per tant d'amor». I és que, després de comunicar la seva malaltia, les xarxes socials s'han omplert de missatges de suport a la primera murciana que va participar a MasterChef.

Actualment, Mireia estava immersa en la seva funció com a educadora gastronòmica a Cocinando Sonrisas, on ajunta les seves dues passions: «l'educació i la cuina». Però ha fet una parada per anunciar la seva malaltia i per lluitar contra ella.