María José Campanario protegirà a Julia Janeiro

María José Campanario toca fons: «Tot és la meva responsabilitat»

María José Campanario se sent responsable dels problemes que està tenint Julia Janeiro

María José Campanario ha decidit retirar-se de la premsa del cor fins que els problemes de la seva filla, Julia Janeiro, s'hagin solucionat. Recordem que la noia va ingressar d'urgències en un hospital després d'una suposada discussió amb el seu exnòvio, el futbolista Brayan Mejía. Diverses periodistes asseguren que la influencer «està en perill» i que la seva família «hauria d'estar preocupada».

Campanar no ha parlat amb cap mitjà de comunicació perquè ha pensat que el millor era traslladar el conflicte als tribunals. Ha demanat a Antonio González Zapatero, el seu advocat, que s'encarregui del cas i que intenti solucionar l'escàndol de manera discreta. Segons ha sortit publicat, sent que tot el que està patint Julia és culpa de la família Janeiro.

María José Campanario ha passat uns dies a Madrid amb Julia Janeiro
María José Campanario ha passat uns dies a Madrid amb Julia Janeiro | La Noticia Digital

Julia Janeiro es va convertir en una estrella quan tot just assolir la majoria d'edat, ja que pertany a una de les famílies més històriques del cor. El problema és que també va heretar els enemics dels seus pares, Jesulín de Ubrique i María José Campanario, per la qual cosa va rebre crítiques terribles. Vol dedicar-se a les xarxes socials i treballar com a influencer, però no està tenint fàcil.

Julia, germana de la famosíssima Andrea Janeiro, no té bona imatge pública, així que hi ha moltes marques que no volen comptar amb ella. La noia ha anat saltant de polèmica en polèmica des que els mitjans es van fer ressò de la seva presència. María José, la seva mare, no pararà fins a aconseguir que la seva petita recuperi la calma que mai no devia perdre.

El periodista Saúl Ortiz, expert en premsa del cor, ha parlat amb l'entorn dels Gener i assegura que tota la família és al costat de la influencer. Segons escriu al diari '20 Minutos', «han fet pinya» i tots intentaran protegir la filla petita de Jesulín d'Ubrique.

María José Campanario, al límit: «Situació crítica»

María José és conscient que la seva situació mediàtica és força delicada, ja que és íntima enemiga d'una de les persones més estimades de Telecinco, Belén Esteban, que sempre ha responsabilitzat Campanario dels problemes que ha tingut la seva filla Andrea.

La dona de Jesulín de Ubrique va decidir que el millor era renunciar a la fama i forjar un futur professional lluny de la televisió. Per això, va estudiar odontologia i actualment està treballant a una clínica a Saragossa. Segons expliquen, estava molt centrada en la seva carrera, però després d'assabentar-se dels problemes de Julia Janeiro ha fet una petita parada.

Els col·laboradors de 'Sálvame' asseguren que la situació és crítica, així que l'odontòloga ha decidit passar a l'acció. No compta amb l'ajuda de la premsa rosa, ja que sempre ha tingut fama de ser un personatge pedant i altiu, però no ha tingut cap més remei que confiar en la justícia i demanar-li al seu advocat que s'encarregui del benestar de la seva filla.

Segons ha sortit publicat, Campanario ha parlat sobre aquest tema amb els seus amics íntims. «Tot això és culpa meva», reconeix alhora que promet resoldre el conflicte. Considera que alguns periodistes estan carregant contra Julia per venjar-se de la família Janeiro.

María José Campanario continuarà treballant lluny de Jesulín

Campanario està encantada amb el seu treball d'odontòloga, així que reprendrà la feina professional ben aviat. Ha passat uns dies a Madrid, ciutat on resideix Julia, per comprovar què hi ha de cert en tot el que s'està explicant. 

Jesulín de Ubrique mai no ha posat impediments a la seva dona, ja que sap que és una persona amb molt de temperament. María José no vol dependre de la fama de ningú, per això té tant interès a convertir-se en la millor professional del seu sector. Actualment, passa molt de temps fora del domicili conjugal per motius laborals, però el torero ja hi està acostumat.