Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
María Lapiedra y el periodista Gustavo González han tenido su primera hija en común.

Maria Lapiedra explica tots els detalls del seu part: «Un moment preciós i feliç»

La col·laboradora ha tingut la seva primera filla en comú amb el periodista Gustavo González
Maria Lapiedra i el periodista Gustavo González
Maria Lapiedra explica tots els detalls del seu part: «Un moment preciós i feliç» | Instagram

«I quan el món està ple de caos i sembla que s'enfonsa, arribes tu per omplir-lo de llum i amor» escrivia Maria Lapiedra fa dos dies en el seu compte d'Instagram.

[predef]catdiari-grup-de-facebook-580[/predef]

En plena crisi del coronavirus, la col·laboradora de televisió ha donat a llum aquest 24 d'abril a un hospital de Barcelona a la seva primera filla en comú amb el periodista Gustavo González.

La petita Mia va venir al món divendres passat després de nou mesos d'expectació i ja descansa des de fa unes hores a casa en companyia dels seus pares i les seves germanes grans.

Part natural i amb epidural

La mateixa mare, orgullosa i feliç, va ser l'encarregada de donar la notícia a través de les seves xarxes socials. «Avui a la tarda ens han donat l'alta. Les dues estem perfectament i hem pogut marxar a casa per estar els 5 junts per fi!» va compartir María Lapiedra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

29 hores després seguim en un núvol de felicitat gràcies a tu, Mia; i per poder retrobar-nos amb les teves germanes grans. Avui a la tarda ens han donat l'alta. Les dues estem perfectament i hem pogut anar-nos a casa per estar els 5 junts 'a la fi! . Volia aclarir, ja que molts m'heu preguntat, que ha estat part natural, provocat i amb epidural. Va ser un dels dies més increïbles de les nostres vides, un moment preciós i molt feliç per a nosaltres. També volia agrair tots els missatges i mostres d'afecte que ens heu enviat a @gusgonzalves ia mi. MOLTÍSSIMES GRÀCIES DE COR! Gràcies a tots per formar virtualment part d'un dels dies més feliços de les nostres vides

Una publicació compartida de (@ Marialapiedra1) el

A més, l'exactriu va voler aclarir detalls del part i va confessar que va ser «un dels dies més increïbles de les nostres vides, un moment preciós i molt feliç». Davant les preguntes dels seus seguidors, la parella de Gustavo González ha explicat que va ser un «part natural, provocat i amb epidural».

El col·laborador de 'Sálvame' també va compartir a través del seu compte d'Instagram una tendra imatge amb el seu nadó acabat de néixer. La petita Mia és la cinquena filla del periodista, tot i que la primera que té en comú amb Maria.