Muntatge amb fotos de Maria Palacios i Alessandro Lequio.

María Palacios, la dona d'Alessandro Lequio, descobreix que alguna cosa no encaixa

María Palacios té clar que algú menteix

María Palacios es va casar el 2008 amb el controvertit Alessandro Lequio i, des de llavors, s'ha convertit en el seu gran suport, tant en els bons com en els mals moments.

Encara més, confia plenament en ell, tot i que ara es dubta de les seves intencions. El comte ha donat una informació i la seva exparella, Ana Obregón, l'ha desmentit i, per això, l'ombra dels dubtes els persegueix a tots dos.

María ha vist que les paraules del seu marit han estat qüestionades per la mare d'un dels seus fills. I, lògicament, s'ha desfermat la polèmica. Està clar que un dels dos menteix o no diu tota la veritat, però qui?

María Palacios, testimoni de les paraules que han propiciat el problema

La dona d'Alessandro sap que Ana i ell han aconseguit posar en marxa la Fundació Aless Lequio. Una fundació que porta el nom del seu fill, que va morir de càncer, i que té com a objectiu recaptar diners per a la investigació d'aquesta malaltia en nens i joves.

A la presentació, el col·laborador no hi va poder acudir perquè estava malalt, com així ho ha explicat a 'El programa de AR'. Ha dit: «Tenia 39º de febre i vaig considerar necessari i prudent quedar-me a casa. Pensava que era la Covid-19, però al final no ho era, es tractava d'un simple refredat, encara que estava catatònic».

Foto d'Ana Obregón a la presentació de la Fundació Aless Lequio.
María Palacios sap que Alessandro Lequio no va poder estar a la presentació per salut. | GTRES
 

María ha vist com el seu marit parlava clar després de l'esmentat projecte que ha posat en marxa amb la mare del seu fill Aless. Ha dit: «Només vull donar les gràcies a dues persones. Al meu amic íntim, Manolo Godia, que va ser qui va organitzar tot allò que està relacionat amb la fundació i que ens va presentar al meravellós donant, Aurelio Palomo».

«Aquest va deixar al seu testament l'única donació que fins ara hem rebut i que ens ha permès posar en marxa la fundació». En concret, ha donat 4.000.000 €.

A això hi ha afegit: «Jo no sé parlar del meu fill, no ho vull ni ho puc fer. Per això hi ha Ana, que ho fa de meravella, cadascun som com som. La meva bandera sempre ha estat el silenci i continuarà sent el silenci, perquè no ho sé fer i ella és molt més valenta que jo».

María Palacios descobreix la polèmica

La mare de la filla de Lequio ha pogut comprovar que les paraules del seu marit han generat enrenou. I és que Obregón les ha desmentit. Ho ha fet escrivint en una publicació d'ell a Instagram sobre el somni que han aconseguit fer realitat.

María ha llegit perplexa que l'actriu li ha dit a Alessandro: «Et trobem a faltar a la presentació. Ser fort per ajudar els altres en nom d'Aless».

«L'únic en què t'has equivocat és dir que és l'única donació. Jo he aportat la meva feina d'aquests anys, així com 30.000€ necessaris per obrir la fundació. L'important és que la fundació del nostre fill és el seu somni complert». A això ha afegit: «Ajudar i salvar vides».

Fotomuntatge d'Ana Obregón i Alessandro Lequio
María Palacios, perplexa pel retret al seu marit Alessandro Lequio. | CatalunyaDiari
 

Aquest estira-i-arronsa entre tots dos ha generat un debat a les xarxes. Així, hi ha usuaris que han intentat treure importància a l'assumpte dient: «Segur que Lequio es referia a l'única donació d'algú aliè».

Encara que també n'hi ha que han retret a la famosa que hagi 'tapat' la presentació amb la seva 'matisació'. D'aquí, comentaris com: «Això es fa en privat entre tots dos» i «Quin comentari més desafortunat i fora de lloc. Totalment innecessari».

Això sí, hi ha persones que consideren que qui va actuar malament va ser el col·laborador. Exemples d'aquesta opinió són missatges com aquest: «Desafortunat és no dedicar millors paraules a la mare del teu fill, que es deixa la pell en el projecte. Ell té una altra família i ella no, lluita per la fundació del seu fill».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp