María Patiño canvia d'opinió amb Rocío Carrasco

La periodista ha reconegut que Rocío Carrasco ha estat una bona mare perquè ha intentat que els seus fills no siguin afectats per la polèmica

María Patiño ha estat una de les poques periodistes que s'ha negat a acceptar que durant més de vint anys ha estat enganyada per Antonio David Flores. A diferència d'altres rostres de Mediaset que han admès haver estat manipulats per l'exguàrdia civil, l'estrella de 'Socialité' fa tot el possible per posar en dubte el testimoni de Rocío Carrasco.

Des que es va estrenar el documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', Patiño s'ha mostrat molt crítica amb la filla de Rocío Jurado i, fins i tot, ha assegurat que menteix. La col·laboradora no ha estat capaç de reconèixer que durant vint anys ha contribuït a tacar la imatge de Carrasco. Ara bé, la història ha canviat i sembla que ha recapacitat.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Després de deu episodis, comença a entendre-la

María Patiño ha necessitat deu episodis per començar a entendre a Rocío Carrasco. Abans de l'estrena, la periodista es va avançar als esdeveniments i va qüestionar el testimoni de Rocío sense escoltar-la. Tot i que en certs moments ha pogut entendre-la o fins i tot donar-li la raó, encara posava en dubte la relació amb el seu fill David Flores.

En l'episodi d'aquest dimecres, 12 de maig, Rocío explica el motiu pel qual no manté relació amb el seu fill David. Aquestes últimes declaracions han aclarit molts dubtes i fins i tot María ha estat conscient de la gravetat dels fets. Rocío no veu al seu fill des del 2016, any en què Antonio David Flores va decidir trencar la custòdia. Davant la delicada situació de David, i per no fer-li més mal, Rocío Carrasco va optar per no entrar en el joc i  'renunciar' al seu fill.

«L'essència de ser mare»

Rocío Carrasco ha estat qüestionada durant molts anys. És més, molts col·laboradors de televisió l'han criticat i l'han titllat de mala mare sense conèixer la història. És cert que la seva situació com a mare és diferent de qualsevol altra i per això resulta incomprensible entendre-la, per tant cal posar-se en la seva pell i viure aquests moments per poder empatitzar amb ella.

Han hagut de passar 25 anys per conèixer la seva història i ara es comencen a saber els motius de la seva actitud. Això és el que necessitava María Patiño per canviar d'opinió, que finalment ha tingut bones paraules per Rocío Carrasco: «Ha posat al seu fill per sobre de tot, d'ella mateixa, de les seves necessitats, de la seva imatge pública i això és l'essència de ser mare», opina la periodista. 

La presentadora de 'Socialité' ha comprès que, a diferència d'Antonio David Flores, Rocío ha fet tot el possible per cuidar als seus fills, encara que ha estat titllada de mala mare.


Comentaris

envia el comentari