▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

María Patiño, en el punt de mira pel seu últim comentari sobre Rocío Carrasco

La presentadora de 'Socialité' ha estat molt criticada a les xarxes socials

María Patiño ha sigut una de les periodistes més crítiques amb el testimoni de Rocío Carrasco. I és que, quan el documental ha arribat al seu final, encara li queden molts dubtes per entendre el comportament de la filla de 'la més gran' respecte a la relació amb els seus fills, ja que un dels aspectes que més li va cridar l'atenció va ser l'opinió de Rocío sobre la incredulitat que li despertaven les llàgrimes de la seva filla a 'Supervivientes', la qual l'allunya encara més d'una possible reconciliació.

Per a ella, el plor desconsolat de Rocío Flores demanant rebre notícies de la seva mare després d'assabentar-se de l'arribada de la pandèmia del coronavirus a Espanya no era real i només es tractava d'una estratègia organitzada per Antonio David i la seva filla per seguir alimentant la imatge de mala mare sabent que mai es produiria aquesta presa de contacte. La seva actitud va ser molt criticada per la presentadora de 'Socialité', on les seves paraules van generar un debat a les xarxes socials.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Es va quedar en el dia de juliol en què la seva filla li va donar la pallissa»

Vuit anys va tenir Rocío Flores per felicitar la seva mare pel seu aniversari. Una felicitació que mai no va arribar i que sí que es va produir el dia en què la seva filla estava a Hondures en ple directe i amb llàgrimes als ulls, una acció que no va arribar al cor de Rocío Carrasco, simplement perquè no se la creia: «Puc dir que algun any no em va felicitar ni vivint a casa meva».

El fet de veure la filla de Rocío Jurado freda davant les imatges de la seva filla durant la participació a 'Supervivientes' va cridar molt l'atenció de María Patiño, qui segueix sense entendre la raó del distanciament: «Crec que Rocío es va quedar al dia de juliol en què la seva filla li va propinar la pallissa a Valdelagua. Estant a l'illa aïllada del pare, i que tothom qui va a l'illa diu que valora coses que no valorava, em costa entendre que aquestes llàgrimes de Rocío Flores fossin falses».

Per a María Patiño, Rocío Carrasco ha estat incapaç de desfer-se de la rancúnia que li guarda a la seva filla per la pallissa que li va propinar i creu totalment les llàgrimes de la jove perquè en aquell moment «estava allunyada del seu pare». Llavors, va ser quan Kiko Hernández va intervenir replicant a la seva companya: «Quan vas a un 'reality' tampoc et fan una lobotomia».

Les xarxes linxen María Patiño

La presentadora de 'Socialité' no ha pogut empatitzar amb el dolor que li va suposar a Rocío rebre uns maltractaments continuats per part de la seva filla, els quals van acabar amb una brutal pallissa i que han provocat que sigui incapaç de poder parlar amb ella. Es va tractar d'una vivència punyent que encara l'afecta, que està intentant superar amb ajuda de professionals i que només la poden arribar a entendre aquelles famílies que hagin passat per alguna cosa semblant. Però, per a María Patiño, sembla que no hi ha excusa perquè Rocío no intenti un acostament, ni tenint en compte les proves que s'han mostrat durant aquests 12 episodis.

El seu comentari va aixecar un debat a les xarxes socials on la periodista ha estat molt criticada per no haver-se assabentat bé dels fets que s'han explicat en el documental. «Aquesta és ximple. No ha entès res», «Aquesta dona cada dia està pitjor», «Sempre entén el que ella vol», «Una altra que no ha vist la docu-sèrie», «Si has vist la docu-sèrie i segueixes amb aquest discurs... ets mala persona, Pati», «Ho dubtes? Deu pensar el mateix de les 'distàncies' de les dones maltractades pels seus marits? Es retrata soleta», són algunes de les crítiques que ha generat el seu comentari.


Comentaris

envia el comentari