Primer pla de María Patiño plorant

María Patiño confessa la gravetat de la situació al seu fill i el preocupa

Unes hores abans del Sálvame Mediafest, la periodista va tenir un petit accident

Torna la famosa maledicció de 'Sálvame', i aquesta vegada qui ha rebut és María Patiño, que està convalescent incident i ha preocupat els seus companys.

Ahir, 29 de juny, la periodista es va presentar al programa de les tardes de Telecinco amb una bena. Sens dubte, cap dels tertulians que hi havia presents s'esperava veure-la així. No es podien creure que, un altre cop, una persona de la casa s'hagués lesionat.

I n'hi ha per a això i per a molt més, perquè, després de les últimes baixes que hi ha hagut, tot semblava indicar que el que es rumoreja és cert. Es comenta que a 'Sálvame' passa alguna cosa estranya. Consideren que no és normal que en tan poc temps molts tertulians hagin agafat la baixa per accidents que han patit.

La primera lesionada va ser Belén Esteban, que es va trencar la tíbia i el peroné en directe mentre intentava fer una prova típica de 'Supervivientes'. Dies més tard, la seguia Chelo García-Cortés, que va protagonitzar una caiguda en ple directe a la Sálvame Fashion Week' i es va fer mal al radi.

Primer pla de María Patiño
María Patiño s'ha fet una lesió al genoll | GTRES

Lydia Lozano, a més, es va fer un esquinç al canell. I, fa només unes hores, ha saltat la notícia que Pipi Estrada havia tingut un accident de moto.

Sens dubte, la preocupació creix cada cop més. I és que els col·laboradors temen que el plató del programa de les tardes es converteixi en un hospital.

Els companya de María Patiño estan preocupats per la lesió que s'ha fet

Tots els espectadors i col·laboradors presents es van quedar en xoc quan van veure que a María Patiño li feia mal el genoll. La periodista, que no podia aguantar les molèsties, va haver d'estirar la cama en un sofà i posar-s'hi una bossa de gel.

Això va preocupar els seus companys, que es temien que no pogués actuar al Sálvame Mediafest, que era aquella mateixa nit. La presentadora de 'Socialité', només veure la cara que feien la resta de col·laboradors, va donar explicacions del que li havia passat.

María Patiño al plató de 'Sálvame' amb gel al genoll
La col·laboradora va haver de fer repòs tota la tarda | Telecinco

«Ha sigut al gimnàs aquest matí. Hi ha alguna cosa dins que falla, però vaja, que hi seré, eh?», va dir fent referència a l'esdeveniment musical. I, tot i que va dir que havia de fer repòs, tenia clar que actuaria fos com fos.

«No és estratègia. Ja sabeu que la meva estratègia és ensenyar un pit», deia de broma per intentar tranquil·litzar els seus companys. D'aquesta manera, va fer referència a la gala de Sálvame Fashion Week.

I és que, mentre desfilava amb un vestit esplèndid al més pur estil Jennifer López, la presentadora de 'Socialité' estava tan concentrada que, sense adonar-se'n, va ensenyar un pit.

L'humor tan característic que té ha fet que intenti portar de la millor manera possible la petita lesió que s'ha fet al genoll. I és que, tot i que li fa mal, no s'ha volgut perdre la nit més esperada de la setmana.

Amb l'objectiu de no fer més greu la lesió, ahir es va passar tota la tarda asseguda al sofà de 'Sálvame'. Excepte quan va anar darrere de Lydia Lozano, que va sortir plorant de plató després de l'enfrontament que havia tingut amb Rociíto.

Així doncs, a excepció d'aquesta situació tan greu, la periodista no es va voler esforçar gaire perquè aquella mateixa nit s'havia de lluir al Mediafest.

L'actuació de María Patiño al Mediafest

Sens dubte, estar amb la cama estirada tota la tarda va valdre la pena. I és que María Patiño va causar furor amb l'actuació que va fer al Sálvame Mediafest. La periodista, juntament amb Los Rebeldes, va protagonitzar un dels millors moments de la nit.

La presentadora de 'Socialité' ho va donar tot amb el grup de rock cantant la famosa cançó 'Mediterráneo'. Estava tan emocionada que fins i tot es volia treure la faldilla que portava posada.

És més, va protagonitzar una de les escenes d'amor més boniques —després de la de Chelo García-Cortés i Bárbara Rey, per descomptat— de la història de 'Sálvame'. I és que es va fer un petó apassionat amb Kiko Hernández.

Segurament, l'alegria que es va emportar aquella nit ha fet que el genoll passi a un segon pla. I no ens estranyaria, perquè el Mediafest va ser un èxit rotund i va fer que durant unes hores s'oblidés de la lesió.