YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'última imatge de María Patiño encén la xarxa: «Mare de Déu, qui és el teu estilista»

La presentadora de 'Socialité' sempre aixeca crítiques amb els 'looks' que escull

La periodista María Patiño al plató de 'Sálvame'
María Patiño ha estat criticada per la seva última fotografia a Instagram | Telecinco

La presentadora María Patiño no deixa de ser notícia aquests últims dies. Primer, perquè ha tingut un gran enfrontament amb Kiko Jiménez a ‘Sábado Deluxe'. Segon, perquè ha aprofitat per a realitzar-se uns nous retocs estètics.

No obstant això, avui torna a ser notícia i per un altre motiu. En concret, perquè ha compartit una fotografia en el seu compte d'Instagram que ha generat un enorme renou. Per què? Perquè el vestuari que porta ha estat atacat de manera contundent pels seus seguidors.
 

La foto de la controvèrsia de María Patiño

Com si d'una influencer es tractés, és habitual que la periodista comparteixi amb els seus fans els estilismes amb els quals apareix en televisió. És més, també ho fa per a mostrar peces noves que es compra.

Doncs bé, precisament això li ha fet pujar al seu compte d'Instagram una fotografia de l'últim 'look' triat per a 'Socialité'. En concret, en aquesta apareix lluint un vestit curt de color negre, que compta amb escot en pic i que porta la cintura marcada amb una espècie de llaç o faixí. Això sense passar per alt que també aquesta peça barreja gases i encaixos. Aquesta instantània l'ha acompanyat del següent comentari: «Començo el diumenge amb tota l'energia a @socialitet5 @lafabricadelatele @mediaset.com. Look de @glow_ts».

Crítiques feroces contra el look de la presentadora

Aquesta última foto que la periodista ha compartit a les seves xarxes socials ha causat un gran enrenou. I precisament no per a bé. Sí, perquè són molts els seguidors i 'haters' que han arremès contra ella i ho han fet perquè consideren que aquest vestit no li queda res bé.

En concret, entre els molts missatges en contra que ha rebut per aquest look, podem destacar alguns com aquests: «Déu meu, qui et vesteix?», «No m'agrada aquest vestit. Sembles trapecista de circ», «Jo, de debò, això de confiar en @glow_ts és per a fer-t'ho mirar», «Quin vestit més horrorós! A aquesta li queda tot horrible perquè no té penjador», «Quina quantitat de disfresses tens, filla! Avui un altre», «Tu, de debò, et veus bé així? De debò? Sembles una nina de drap sense mirar-se al mirall. Això li aniria bé a una persona alta, però tu ets molt baixeta. Quedes ridícula», «Qui és el teu estilista, per Déu?», «Disfressada d'estruç. Les cames idèntiques»

Aquests missatges són només alguns dels quals han deixat internautes a l'últim estilisme de María Patiño. I vénen a mostrar que aquest no els ha convençut en absolut.

No obstant això, cal exposar que sí ha tingut seguidors als quals els ha agradat. I ho han demostrat amb comentaris com «Estàs espectacular», «Maquíssima» o «Estàs fantàstica avui».

El 'look' de María Patiño sempre genera polèmica

Aquests atacs a la imatge de la col·laboradora de 'Sálvame’ no és la primera vegada que es produeixen. I és que ella està acostumada a rebre moltes crítiques per la manera que té de vestir. Així, al contrari d'altres famoses que sempre són lloades per la seva elegància com Anne Igartiburu, María no convenç amb les seves decisions estilístiques.

Bona mostra d'això és que, per exemple, recentment la van criticar per una imatge en la qual apareixia, en el seu dia a dia, asseguda en una terrassa. En concret, se li va arribar a dir que semblava una rodamón.

Així mateix, cal no oblidar que els ‘haters’, en més d'una ocasió, han arremès contra ella pels seus retocs estètics, en particular, i pel seu físic, en general. Exactament fa uns dies va compartir una imatge en el plató de 'Socialité' que aquells van usar per a burlar-se de les seves cames, dels seus peus o de la seva alçada.


Comentaris

envia el comentari