María Patiño, a punt de ser demandada per plagi

La popular presentadora s'ha vist envoltada per una nova polèmica, per culpa del 'look' que va lluir a 'Sábado Deluxe' ara fa unes setmanes

María Patiño s'ha vist envoltada per una nova polèmica relacionada amb l''outfit' que va utilitzar al programa 'Sabado Deluxe'| Cedida

Ser un personatge públic comporta una gran responsabilitat i pot tenir conseqüències negatives. Aquesta vegada li ha tocat a María Patiño, que s'ha vist envoltada per una polèmica a causa de l''outfit' que va utilitzar al programa 'Sabado Deluxe' el 10 de novembre. Sovint veiem que les demandes estan a l'ordre del dia, per la qual cosa els col·laboradors  haurien d'anar amb compte no només amb el que diuen, sinó també amb el que vesteixen.

Els assessors de María Patiño, acusats de plagi

María Escoté ha estat  a punt de demandar la popular presentadora  per culpa del 'look' que va lluir a 'Sábado Deluxe' fa unes setmanes. Semblava que duia un conjunt de 'OMGIRLS', l'última col·lecció de la dissenyadora. Tot i això, la peça, amb un estampat geomètric i la imatge de 'Las Supernenas', era un plagi d'una altra empresa de moda.

Al principi, la dissenyadora volia posar una demanda a María Patiño, però després de consultar-ho amb els seus advocats, va emprendre mesures legals contra l'empresa tèxtil que, suposadament, segons la revista 'Rumore', era la responsable d'haver copiat els seus productes.

María Patiño no pretenia plagiar-la

Per la seva part, la periodista i col·laboradora no pretenia plagiar-li el 'look'. Per això, no s'esperava tot aquest escàndol i s'ha endut una sorpresa. El polèmic plagi no té res a veure amb el fet que li agradi ensenyar els 'outfits'  que duu al seu compte d'Instagram. Generalment, els responsables de vestir els col·laboradors són els assessors d'imatge i, per aquest motiu, fer-li vestir aquest estilisme va ser idea dels assessors i no pas de María. 

No obstant això, no es tracta de buscar culpables, ja que aquesta mena d'escàndols poden sorgir del no-res, de la manera més inesperada i sense cap mala intenció. El món de la televisió és així i per això, davant el dubte,  és millor canviar de 'look' abans no ens emportem alguna sorpresa, i no de les que ens alegren.

La vida personal de María Patiño

Més enllà de la polèmica del plagi a María Escoté, Patiño passa per uns moments de calma. Professionalment, participa de manera habitual a diferents espais de Telecinco, fet que mostra que no li va gens malament. D'altra banda, la presentadora sempre ha intentat mantenir la seva vida personal en total intimitat.

Però malgrat els seus esforços d'allunyar la seva vida privada de l'opinió pública, la revista 'Semana' va publicar fa uns mesos una imatge en la qual sortia amb el seu fill Julio de 18 anys. Gràcies a la fotografia, vam poder veure el seu costat de mare orgullosa que contrasta amb  la seva gran personalitat i de la passió evident  per la seva professió.