Muntatge amb les fotos de María Patiño i d'Andrea Janeiro

María Patiño envia l'avís sobre Andrea Janeiro que preocupa a Jesulín

María Patiño té clar que Andrea Janeiro no vol que parlin d'ella

Jesulín continua estant al centre de la notícia després que hagi sortit a la llum que tornarà a Telecinco després de molt de temps. I és que el torero ve disposat a donar el cop de gràcia a la seva ex, Belén Esteban, presentant-se a la cadena on fa anys que l'ataca.

En aquesta ocasió, Jesulín farà la seva reaparició estrella a 'Mi casa es la tuya' amb Bertín Osborne i, segons els avançaments que s'han pogut veure, sembla que parlarà obertament sobre la seva dona, María José Campanario , i com ha estat de dura  la seva malaltia.

Fa anys que l'odontòloga pateix una fibromiàlgia que fins i tot l'ha portat a estar internada a l'hospital en diverses ocasions, cosa que li ha passat factura en molts aspectes de la seva vida. D'altra banda, María Patiño ha enviat un avís a 'Socialité': Jesulín de Ubrique no podrà parlar d'Andrea a Telecinco.

Imatge de Belén Esteban emocionada
Belén Esteban, preocupada pel que pugui explicar Jesulín | MEDIASET

Tot i això, el mateix Jesulín destaca la fortalesa que ha tingut sempre Campanario, amb la qual ha viscut més de dues dècades de feliç matrimoni.

«Som carn i ungla... Anem tots dos a una i la veritat és que ens ha anat força bé», confessa sobre la seva relació. María creu que hauria d'incidir en aquest tema i deixar al marge Andrea Janeiro.

No obstant això, un tema en què el torero s'ha mostrat força contundent és aquell relacionat amb els seus fills, la intimitat dels quals pretén protegir sigui com sigui.

«Defensaré a ultrança la privacitat absoluta dels meus fills», assegura. Unes declaracions que, com no podia ser d'altra manera, han fet saltar Belén Esteban.

María Patiño també ha saltat i ha enviat un avís relacionat amb Andrea Janeiro: és anònima i ni tan sols el seu pare en pot parlar.

Imatge de Bertín Osborne amb Jesulín de Ubrique
Jesulín torna a Telecinco amb Bertín Osborne | MEDIASET

Molt pendent de tot el que pugui explicar Jesulín i que afecti la seva filla Andrea, la de Paracuellos no ha tingut cap problema a llançar-li una clara advertència.

«M'alegro que la gent treballi», ha deixat caure davant de les preguntes dels reporters. «S'han de mantenir els fills, però a tots per igual», sentenciava en un sonor 'zasca'.

María Patiño llança una advertència des de 'Socialité'

«Jo estic molt contenta, però m'és indiferent com quedi a 'MasterChef' . Jo l'únic que dic és que està bé que treballi, però per a tots els fills igual, no que n'hi hagi uns i altres no», advertia al pare de la seva filla. María Patiño està d'acord amb aquest argument: adverteix que Jesulín només hauria de parlar de María José Campanario.

No és la primera vegada que Esteban es queixa del tracte desigual que Jesulín dona als seus quatre fills, començant per acusar-lo de no mantenir una relació tan estreta ni de preocupar-se per la seva primogènita, Andrea Janeiro.

Per això, María Patiño li ha recomanat a Jesulín que parli de la seva dona, però que no mencioni Andrea. Tot i les anades i vingudes familiars, Andrea Janeiro mai ha deixat de mantenir el contacte ni amb el seu pare ni amb els seus germans. De fet, fins i tot han arribat a ajuntar-se per dinar i així donar peu a un acostament.

A més, era la mateixa jove la que prenia la decisió de demanar a la seva mare que no continués parlant malament del seu pare, ja que és una cosa que l'afectava molt.

Foto d'Andrea Janeiro i Belén Estebal pel carrer
Andrea Janeiro no vol acaparar focus | GTRES

Des de llavors, Belén ha intentat respectar al màxim aquesta petició de la seva filla i només ha explotat en determinats moments en què la situació l'ha superada. Per exemple, pel que fa als estudis d'Andreita, dels quals s'ha fet càrrec ella sola gairebé del tot.

«A una li paga els pits i a una altra ni la carrera», retreia a Jesulín en el seu moment en assabentar-se que la seva filla Julia s'havia sotmès a una operació estètica.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

De moment, tots estem expectants per veure què explicarà el torero al seu amic Bertín i si per fi trencarà el silenci que fa tants anys que guarda.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!