La periodista María Patiño al plató de 'Sálvame'

Decisió inèdita de María Patiño que marcarà el seu futur les pròximes setmanes

Sembla que la periodista ha après una gran lliçó després de la seva baralla amb Mila

María Patiño ha vist com gairebé en una tarda arruïna la seva amistat amb Mila Ximénez. La periodista va cometre una greu ficada de pota en enviar-li un controvertit missatge a la seva amiga mentre estava en directe, deslligant una de les majors tempestes en el plató de 'Sálvame'.

La presentadora de 'Socialité' li va escriure per a dir-li que respirés, una petició que va fer esclatar a la seva companya. «Respiraré quan em surti del mateix… Respiro molt pitjor que abans però continuo respirant… Gràcies a déu puc respirar encara i treballar», deia Mila Ximénez  entre llàgrimes abans d'abandonar el plató.

La baralla i reconciliació de María Patiño i Mila Ximénez

Tan sols 24 hores després, María Patiño reapareixia en el plató de 'Sálvame' per a reconèixer el seu error i demanar perdó a la seva bona amiga. La periodista va acabar enfonsant-se i entre llàgrimes va reiterar les seves disculpes pel desafortunat missatge.

Mila Ximénez, per la seva part, reconeixia estar extremadament sensible des que va començar la lluita contra el càncer de pulmó. Després de la ficada de pota es va produir la reconciliació. Les dues col·laboradores van deixar enrere els seus problemes i des de llavors María Patiño s'ha bolcat al 100% amb la seva amiga.

Tal com va revelar la revista 'Semana', la periodista va ser caçada acompanyant a l'hospital a Mila Ximénez, que tenia la seva última sessió del tractament per al càncer.

La presentadora és conscient que els missatges en xarxes socials són perillosos perquè poden malinterpretar-se, una reflexió que l'ha portat a prendre una dràstica decisió.

Segons va revelar la mateixa periodista el passat 21 d'octubre a 'Sálvame', ha decidit esborrar-se l'aplicació de missatgeria WhatsApp. Quan Jorge Javier Vázquez li va tirar en cara a la periodista que feia dos dies que no li enviava missatges, María Patiño va contestar amb rotunditat: «Ja no tinc l'aplicació».

D'aquesta manera, la presentadora pretén evitar episodis desagradables com el que va viure amb la seva amiga i desconnectar-se una mica de les xarxes socials.