Sonsoles Ónega al programa 'Ya es mediodía' de Telecinco

L'atac de Kiko Hernández que enfonsa per complet Sonsoles Ónega

El col·laborador ha carregat durament contra un dels programes estrella de la seva mateixa cadena

Tot i que els programes de la mateixa cadena haurien de donar-se suport entre ells, hi ha controvèrsies i guerres enquistades entre els formats de les pròpies cadenes. Si ja va quedar palesa en el passat la rivalitat entre 'Enemigos íntimos' i 'Sálvame', ara hi ha altres controvèrsies en acció, com l'enemistat que separa els tertulians de 'Sálvame' amb els col·laboradors d'Emma García a 'Viva la vida'. Però això no acaba aquí: avui s'ha activat una nova guerra, que posa en guerra dos dels formats amb més èxit de Telecinco.

Durant l'emissió de 'Sálvame', ha sortit en una de les converses el nom de 'Ya es mediodía', el programa que presenta cada dia Sonsoles Ónega a Telecinco. Kiko Matamoros apuntava que el programa es diu YEM i que també tenen el 'Fresh', l'apartat on es parla del món del cor i els 'realities'. Davant d'aquest apunt, Kiko Hernández ha anat més enllà i ha dit que el 'Fresh' dura molt poc i que només està en antena quatre minuts al dia.

No és la primera vegada que es fa aquesta referència per part d'algun dels col·laboradors del programa. És important recordar també que, abans de la pandèmia, els dos programes es van enfrontar per culpa de Miguel Frigenti. El col·laborador era tertulià assidu al programa de Sonsoles i, per culpa de la seva enemistat amb Alba Carrillo, aquestes col·laboracions van anar caient fins que van deixar de cridar-lo per treballar.

Miguel Ángel Nicolás, centre de les crítiques

Quan Frigenti va sortir de 'Ya es mediodía', es va apuntar a Miquel Àngel Nicolau, coordinador de la secció 'Fresh' i qui s'encarrega de citar els tertulians que participen en l'espai, com la persona que havia pres la decisió. 

L'amistat de Nicolás amb Alba Carrillo va fer que donés l'esquena a Frigenti, forçant així la seva sortida del format, cosa que finalment va servir-li per fitxar com a col·laborador setmanal de 'Sálvame diario'.