Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de María Patiño

María Patiño sap que els diners no és l'únic motiu pel qual vol deixar-la

María Patiño rep un disgust en ple directe

María Patiño s'assabentava en directe que ella havia estat la principal causant de la dràstica iniciativa que havia pres una de les millors amigues. La presentadora de Socialité va reconèixer que la seva amistat no passava pel seu millor moment, però desconeixia fins a quin punt.

Sálvame iniciava el programa desvelant que Chelo García-Cortés volia deixar el programa vespertí i hauria demanat feina a altres productores. Una notícia que alguns com Gema López coneixien, però que a María Patiño el va agafar per sorpresa.

Primer pla de María Patiño seriosa.
María Patiño s'assabenta que Chelo busca feina fora de 'Sálvame' | Mediaset

María Patiño s'assabenta de tota la veritat

María Patiño va escoltar amb atenció el vídeo que Sálvame va emetre desvetllant la traïció que la seva amiga Chelo havia fet al programa. Pel que sembla, la periodista està cansada de sentir-se menyspreada a l'espai vespertí i hauria demanat feina a Ana Rosa. Concretament, al desaparegut Ya son las ocho, on va ser rebutjada.

La notícia va córrer com la pólvora pels passadissos de Mediasetfins a arribar a orelles dels seus companys que no van trigar a carregar contra ella. No és la primera vegada que Chelo desitja abandonar, ja que fa temps que no se sent valorada a l'equip.

Després del visionat del vídeo, Gema va prendre la paraula i va confirmar que feia temps que coneixia les intencions de la seva amiga. De fet, al seu llibre ja va deixar caure el moment professional pel qual travessa. «Hi ha coses que ella mateixa ha explicat en una entrevista que em va dir a mi», va explicar López.

«Deia que en aquest programa hi havia moments en què no s'havia sentit al seu lloc i que enyorava altres moments en què exercia de periodista», va afegir Gema. Per trencar una llança a favor seu, la col·laboradora ha sentenciat que Chelo «està en el seu dret de buscar una altra feina».

María Patiño revelava que el sorprenia en gran manera les intencions de la seva amiga ja que al seu llibre valorava positivament el seu pas per Sálvame. Això sí, va assenyalar que «em puc arribar a creure que estigui temptejant altres terrenys».

Primer pla de Chelo García-Cortés amb el rostre seriós
Chelo vol deixar 'Sálvame' per sentir-se menyspreada | Mediaset

El que no s'esperava Maria és que Kiko Hernández aportés més informació al respecte on la presentadora de Socialité hi jugava un paper fonamental.

María Patiño reconeix que la seva amistat amb Chelo no és bona

Maria assistia atònita a les paraules que Kiko estava pronunciant on l'assenyalava a ella com la principal culpable de la marxa de Chelo. Deixant de banda si se sent o no valorada a la feina o si se n'aniria a un altre programa per més diners, existia una altra raó de pes.

«Sé que s'enfada amb nosaltres perquè no la deixem parlar, amb els directors i amb els seus companys perquè no li donen lloc», argumentava Patiño. Tot i això, Hernández va acabar revelant que el malestar de la periodista està íntimament lligat amb María.

Primer pla de María Patiño plorant
María Patiño admet que la seva amistat amb Chelo no és bona | Telecinco

«La presentació del seu llibre l'havies de fer tu i al final la fa Carme Chaparro, la vostra relació no passa pel millor moment», va explicar Kiko. «Tens part de raó, però no és exactament així», va puntualitzar la presentadora.

Va ser llavors quan María va confessar que Chelo li havia demanat que presentés el seu llibre, però que «pocs dies abans vaig saber que el presentaria Carme Chaparro». Una notícia que el va agafar per sorpresa, ja que tenia entès que seria ella qui se n'encarregaria.

Després de revelar el desvergonyiment de la seva amiga, Patiño va confirmar que la seva relació d'amistat està en una situació delicada. «Sento que no aconsegueixo mai arribar-hi i sento que m'estima d'una manera que no l'entenc», s'ha justificat.

«L'únic que demano de Chelo és que sigui ella amb mi com jo soc amb ella», va afegir. «A vegades em fa la sensació que ha de representar un paper davant meu que no és», ha sentenciat.