Primer pla de María Patiño amb els ulls molt oberts

María Patiño reconeix el seu error després d'anunciar l'embaràs

María ha confessat què passa amb els diners

María Patiño és una de les grans periodistes de Telecinco i té un gran compromís amb la veritat, per això ha interromput el seu dia lliure. Ha aprofitat que els companys de Socialité han anunciat l'embaràs d'Anabel Pantoja per matisar una informació important. Al programa anterior va entrevistar un paparazzi que va acusar la col·laboradora de desatendre el seu pare, però no és veritat.

María Patiño ha explicat que la seva amiga de Sálvame ho va deixar tot ben lligat perquè Bernardo Pantoja no tingués cap problema. El que ha passat és que les infermeres que se n'estaven fent càrrec s'han pres unes merescudes vacances. El problema ja està resolt i vol deixar clar que la influencer ha invertit molts diners per tenir cura del seu pare.

Fotomuntatge d'Anabel Pantoja i María Patiño.
María Patiño ha aclarit una informació sobre la seva companya. | CatalunyaDiari
 

«Volia dir una cosa: ahir el meu company Pablo va donar una informació sobre el pare d'Anabel, va dir que els diners no arribaven. Per circumstàncies que no explicaré he de dir que la sevillana va deixar a la seva mare una missió: pagar dues cuidadores. També hi ha un fisioterapeuta i aquestes dues cuidadores s'han agafat vacances, però ja han estat desplaçades».

María coneix millor que ningú com funciona el món del cor i sap que hi ha intervingut en el moment oportú. A Socialité han revelat que Anabel ha programat el seu embaràs i que vol tenir un bebè en un termini màxim de dos anys. Patiño sabia que havia d'aprofitar la situació per deixar clar que la seva companya és una bona filla.

«Vull donar la cara per Anabel, però també per Merchi, perquè està separada i segueix complint el que li ha dit a la seva filla. Insisteixo, Bernardo està en molt bones mans i continua tenint dues cuidadores que fan torns matí i nit. Tot finançat per la neboda d'Isabel», explica la presentadora.

María Patiño evita parlar del bebè

María estava preocupada perquè Pablo González havia explicat a Socialité que la cosina de Kiko Rivera no s'ocupava de Bernardo Pantoja. Ella no el va corregir de manera instantània perquè no tenia prou dades, però ara pot demostrar que Pablo s'ha equivocat. Assegura que té a les seves mans documentació i rebuts, encara que mai els farà públics.

Primer pla d'Anabel Pantoja a 'Supervivientes'.
María Patiño descobreix les intencions de la tertuliana. | Mediaset
 

Patiño ha aclarit que tot ha estat un error i estava tan concentrada en aquest propòsit que no ha parlat del tema del moment. «Anabel Pantoja ha pres la decisió més important de la seva vida: vol ser mare ara que ha conegut Yulen. Diu que ho farà quan arribi a Espanya i que com a molt esperarà un any i mig», anuncien a Socialité.

La presentadora sap que la influencer sempre ha endarrerit els seus plans de maternitat perquè no se sentia preparada. El seu exmarit va intentar tenir fills, però ella no va voler i això suposadament va provocar una esquerda a la relació. Omar Sánchez encara no ha donat la seva opinió, però a Telecinco asseguren que té prou motius per estar molest.

María Patiño explica el seu nou problema

María ha tingut un conflicte amb Kiko Matamoros i Nuria Marín, la seva substituta a Socialité, ha aprofitat per aprofundir en el tema. «Jo crec que estic bé i ell també», ha explicat la gallega sense saber què havia explicat el seu company. «M'és igual perquè estic orgullós que em defensi la meva parella, poden dir el que vulguin que un té prou saviesa», ha explicat Kiko.

Patiño ha deixat clar que ella no s'ha d'amagar de res, ja que l'única cosa que ha fet és opinar. «Al final qui li ha de transmetre la informació són els directors, no jo», ha contestat per resoldre la polèmica. Les xarxes estan al seu costat, sempre ha demostrat ser valenta i sincera.