Primer pla de María Patiño amb els ulls molt oberts

María Patiño revela que va tenir una nit d'amor amb Risto Mejide: ell se n'avergonyia

La presentadora de Telecinco ha deixat tothom de pedra en dir-hi la seva sobre la separació entre Risto i Laura Escanes

María Patiño hi posa cullerada. I compte, perquè la revelació que ha fet sobre l'afer Risto és d'allò més controvertida. La presentadora de Telecincoha assegurat que va tenir un somni pujat de to amb el publicista i que, per més inri, li ho va explicar quan el va veure pels passadissos de Telecinco.

María Patiño s'ha tret de sobre totes les vergonyes per explicar una anècdota que no ha deixat ningú indiferent. La reacció dels seus companys, així mateix, va ser d'allò més divertida: i és que entre somriures —i alguna mofa— tots van decidir aplaudir-la. Segons va explicar, es va creuar amb Risto Mejide pels passadissos de la cadena i no va poder evitar explicar-li el que havia passat. 

Segons Patiño, la cara de Risto va ser de sorpresa i de certa incredulitat. «Es va posar vermell», va dir Patiño. 

Risto Mejide en un plató de televisió
María Patiño ha explicat la veritat sobre el seu company | GTRES

Patiño ha revelat que l'exmarit d'Escanes li cau bé i li genera «tendresa». Pensa que és més vulnerable del que sembla, per això creu que està patint força amb tot el que està passant. Suposadament la 'influencer' té un amic especial i a Sálvame han insinuat que va ser ell mateix qui va descobrir aquesta relació.

María Patiño s'ha solidaritzat amb la situació

María Patiño destaca per tenir sempre la informació gossip abans que ningú. De fet, s'ha especulat moltíssim sobre els motius de la separació, però només hi ha una cosa certa: Risto i Escanes se segueixen portant bé. N'és una prova que es van posar d'acord per anunciar la ruptura a les xarxes. Cap comunicat va estar per sobre de l'altre.

Primer pla de María Patiño parlant en un plató de televisió
María Patiño té a l'esquena una carrera brillant | Europa Press

Patiño va sentir atentament el relat de Laura Fa, l'autora d'una de les grans exclusives dels darrers temps. La periodista assegura que Risto Mejide va fer un esforç per perdonar la seva dona, però es va adonar que no hi havia solució. Per això van decidir posar punt final a la seva bonica història d'amor, tot i que això no vol dir que ja no s'estimin.

María Patiño reconeixia que no coneix gaire el publicista, simplement s'han creuat per les instal·lacions de Mediaset. Tot el que va tenir amb ell va ser un somni, una nit imaginària que li va ajudar a entendre el caràcter del seu company. Potser sembla ser fort per no patir pels atacs de ningú, tot i que la seva reacció va deixar al descobert el seu costat més sensible.

 

Ara només cal veure què farà Risto. De moment, ell fa la seva. Presenta un programa a Cuatro i tampoc se l'ha vist especialment trastocat per la notícia de la separació. Caldrà estar atents als futurs moviments de la parella.