La col·laboradora de Sávalme, María Patiño, durant un moment del programa

María Patiño, tocada i enfonsada: «Si ho sabies, per què no ho vas explicar?»

María Patiño sabia que Rocío Carrasco estava sent maltractada i no va denunciar-ho

María Patiño ha viscut una de les nits més humiliants de la seva vida amb l'entrevista de Rocío Carrasco, que ha trencat el seu silenci i ha decidit carregar contra la col·laboradora.

Rocío Carrasco ha volgut que María Patiño estigués en el plató per preguntar-li un dubte que l'ha perseguit durant molt temps i que ha posat a la col·laboradora de 'Sálvame' en el punt de mira. Així doncs, María i Rocío han protagonitzat un enfrontament que ha generat una allau de crítiques a les xarxes socials. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Si ho sabies, per què no ho vas explicar?»

Després de parlar amb Carlota Corredera i Jorge Javier Vázquez, ha arribat el torn dels col·laboradors, que tenien molts dubtes per resoldre sobre el testimoni de Rocío Carrasco. Tot i això, la filla de Rocío Jurado ha entrat al plató disposada a conèixer els motius pels quals diversos periodistes han contribuït a la seva mala imatge.

En aquest sentit, Rocío s'ha dirigit directament a María Patiño per preguntar-li sobre el famós episodi en què Antonio David Flores va ser acusat d'intentar tirar-la per la finestra quan estava embarassada del seu segon fill. Cal recordar que Patiño era conscient del calvari que estava vivint Rocío, però va decidir no fer-ho públic i deixar que Antonio David se sortís amb la seva.

«Si tu sabies l'episodi de la finestra, per què no ho vas explicar? Per què quan vas veure que em derivaven a Violència de Gènere, no vas dir que aquest relat ja te l'havia explicat vint anys abans?», ha preguntat Rocío. «Sabia que m'ho preguntaries aquesta nit i, a més, és lògic ... No m'he de justificar, però t'ho explicaré», ha respost María Patiño.

No va explicar-ho perquè no tenien bona relació

La presentadora de 'Socialité' ha exposat les raons per les quals no va delatar a Antonio David quan va dir que Rocío mentia: «En aquell moment la nostra relació era dolenta per temes de premsa, no per una altra qüestió, perquè personalment no hem tingut cap problema... Estaves cabrejada», s'ha defensat Patiño. 

A més, s'ha justificat afirmant que no existia cap denúncia, la qual cosa no és certa perquè Rocío Carrasco va demostrar-ho. «En aquell moment vaig entendre-ho com un cabreig que tenies amb el teu ex i que va arribar al límit», ha afirmat la col·laboradora. 

L'estocada final a María Patiño

Ara bé, Rocío Carrasco ha volgut continuar amb la disputa i no s'ha tallat ni un pèl. «Qui t'ha dit que jo m'he negat a parlar amb la meva filla?», ha preguntat Rocío. «Jo, que ho he llegit en els documents de la teva filla», ha respost Patiño.

Davant la sorpresa de Patiño, la protagonista de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' ha afirmat que «vas dir en un plató de televisió que m'he negat a parlar amb ella». «Hauràs de recordar-m'ho perquè estaré equivocada», ha manifestat la presentadora de 'Socialité' sense saber com defensar-se.

D'altra banda, Rocío Carrasco també ha volgut parlar sobre les crítiques de Patiño a Fidel Albiac: «Tu coneixes a Fidel Albiac?». «No», ha respost Patiño. «Llavors, com pots jutjar a una persona que no coneixes?», ha preguntat Rocío. «Em passa amb tots els personatges», s'ha justificat la col·laboradora.  

Les xarxes socials critiquen a la col·laboradora

María Patiño ha estat posada en evidència i és per això que els usuaris de les xarxes socials no han dubtat en criticar l'actitud de la presentadora de 'Socialité'. Hem pogut veure a Patiño acorralada i sense arguments per debatre les qüestions plantejades per la filla de Rocío Jurado. De fet, la col·laboradora sempre ha manifestat que és revolucionària i que no abaixa el cap davant cap persona, però aquesta vegada no ha pogut contra Rocío Carrasco.