YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

María Pombo, espantada per problemes amb el seu embaràs

La 'influencer' està a punt de donar a llum el seu primer nadó

María Pombo a un photocall de Viajeras
María Pombo pateix més complicacions en el seu embaràs | GTRES

Queda un mes perquè María Pombo doni a llum al seu bebè tan esperat. La famosa 'influencer' espanyola està molt il·lusionada amb l'arribada del seu primer nen. Tant ella com el seu marit, el també 'influencer' Pablo Castellano, estan molt entusiasmats amb l'arribada al món del primer fill en comú. La parella ha mostrat l'evolució de l'embaràs en els seus respectius comptes d'Instagram.

La parella ha informat que si tot surt segons el previst el seu nadó neixi el dia 2 de gener. El naixement serà molt especial, ja que serà un dels primers nadons de l'any, i això sempre genera molta il·lusió. El matrimoni vol acabar com més aviat millor amb aquest 2020, que ha estat nefast per a tothom. Està clar que el 2021 entrarà de la millor manera possible, amb l'arribada del seu nadó.

La 'influencer' a part d'estar extremadament il·lusionada, també ha confirmat que està «una mica espantada», ja que ha admès que té les típiques pors de les mares primerenques. Els seus seguidors han estat cada dia fent-li suport. Actualment, aquesta famosa 'instagramer' espanyola ja té la sorprenent xifra d'1,6 milions de seguidors. Això la situa com una de les espanyoles amb més fans a aquesta xarxa social.

Malgrat tota aquesta alegria, l'embaràs de María Pombo ha estat una mica complicat, ja que la jove ha tingut diversos problemes. Martín, nom que rebrà el seu futur fill, li ha donat bastant guerra durant l'embaràs. Com diem, tant Pablo com María han anat descrivint aquest procés, i la veritat és que hi ha hagut moments difícils. «Avui Martín està rebel. Hem vingut a controlar contraccions», escrivia Pablo Castellano en el seu compte d'Instagram.

Tal va ser el dolor que va sentir María Pombo que va decidir anar a l'hospital, una cosa que al seu dia va preocupar a tots els seus seguidors d'Instagram. «Vaig començar a tenir contraccions, amb la panxa molt dura i cada quatre minuts exactes i em duraven un minut», explicava fa uns dies a través de les 'stories' del seu Instagram.

Complicacions en l'embaràs de María Pombo

«Estant de 32 setmanes em van dir que me n'anés a l'hospital perquè era perillós o anormal que tingués aquesta mena de contraccions. Em van mirar i em van dir que estava fenomenal», va confessar alleujada després d'haver-se portat aquest ensurt. No obstant això, la 'influencer' acaba de notificar una informació que ha causat la preocupació de tots els seus fans. «Està tot bé, però m'ha dit el meu ginecòleg que està creixent a un ritme molt lent», ha explicat María Pombo.

De moment, el nadó pesa 2,3 quilos, el mateix pes que fa 15 dies. Sembla que els especialistes estan una mica preocupats, ja que creuen que hauria d'haver agafat una mica més de pes en aquestes dues setmanes. Així doncs, caldrà estar molt atents a veure com evoluciona tot. Per aquest motiu María Pombo visitarà aquests dies bastant sovint als especialistes, que aniran controlant el pes del bebè.

«M'he espantat una mica quan m'ha dit que ha deixat de créixer», ha dit Pombo. La 'influencer' a més ha volgut explicar les possibles complicacions que això pot comportar. «M'ha dit que el que pot passar és que m'indueixin el part perquè segueixi creixent fora», ha revelat. Ja en el seu dia la jove va explicar que el seu part podria ser més complicat del normal.

Malgrat aquests imprevistos, la jove i el seu marit esperen que tot surti segons el previst i sense cap mena de complicacions que afecten el nadó. Ara cal tenir paciència i esperar que el nadó augmenti el seu pes, si no hauran d'induir el part tal com ella mateixa ha confessat.


Comentaris

envia el comentari