Primer pla de María Teresa Campos amb mascareta

«María Teresa Campos té 80 anys i està enfonsada»

Asseguren que Maria Teresa Campos està destrossada després de les últimes notícies

Sembla que María Teresa Campos té un ventrell que tot ho paeix. Fa unes setmanes, la seva pròpia filla la qüestionava per haver convidat Kiko Hernández a casa. Ara, li ha tornat a caure un pes al damunt. 

La participació de Bigote Arrocet al nou programa, 'Secret Story' ha despertat els fantasmes del passat. Sense encara comprendre els motius que van provocar la ruptura amb Edmundo, la periodista veterana es troba desconcertada.

Amb el fracàs encara latent del seu nou programa, fonts properes a Maria Teresa asseguren que no està passant pel seu millor moment. Tant és així que, fins i tot, es creu que no surt de casa perquè té por. 

María Teresa Campos, ensorrada

L'anunci de la reaparició de Bigote després de dos anys de silenci ha revolucionat a la premsa rosa. L'humorista va ocupar durant mesos l'interès mediàtic després de deixar, sense donar explicacions, una Maria Teresa completament enamorada.

La ruptura incomprensible va ser un tràngol molt dur per ella. Les seves filles la van veure desolada i temen que recaigui en la tristesa d'aquells mesos. Tot i que la presentadora va afirmar que Edmundo era història, no pot evitar regirar-se davant la seva ràpida reaparició.

Sembla que la notícia l'ha tornat a colpejar. Fonts pròximes asseguren que no vol sortir de casa per por a enfrontar-se les preguntes dels reporters sobre la seva exparella. «Ha desenvolupat una cosa semblant a una fòbia que l'impedeix relacionar-se amb la premsa», expliquen.

El diari 'ABC' sosté que, tant Terelu com Carmen, s'han proposat estar molt pendents de la seva mare. Venen setmanes molt complicades per María Teresa i no volen deixar-la sola davant el passat més dolorós de la seva vida.

«Teresa encara no ha superat el que va passar», assegura el seu cercle més proper. «Que li estiguin recordant i preguntant per tot allò li provoca ansietat», confessen.

A més, el que més preocupa als seus éssers estimats és en com li pot afectar el concurs de Bigote tenint en compte la seva avançada edat. «Teresa està enfonsada i destrossada, té vuitanta anys, que ningú se n'oblidi», expliquen.

'Secret Story' amenaça la tranquil·litat de Maria Teresa Campos

Fa temps que les filles de María Teresa Campos van deixar clar que la seva mare no podia fer front a la polèmica. 

Tot i que els enfrontaments entre els membres del clan segueixen vigents, procuren que la matriarca no surti perjudicada a nivell mediàtic.

Tanmateix, el fet que Bigote Arrocet hagi acceptat participar al nou programa de Telecinco li ve molt gran. Ni Terelu ni Carmen poden fer res per frenar el tsunami que arrasarà amb la seva mare.

L'única cosa que planegen és fer pinya i estar pendent d'ella quan s'emeti el concurs. Especialment el dia de la gala, marcat en vermell al calendari de les Campos. Serà llavors quan facin tot el possible per evitar el patiment de María Teresa.

Carmen Borrego, nova col·laboradora de 'Sálvame', creu que Edmundo no parlarà malament de la seva mare. Però la veritat és que si li han ofert participar al programa no és precisament pels seus dots humorístics.

L'ex de Maria Teresa ha callat molt durant aquests anys i s'espera que doni algunes explicacions. Va viure molt temps amb la periodista i té moltes coses a dir, tant d'ella com de la relació amb les seves filles.

«La qüestió és què dirà Bigote sobre Teresa, si és que dirà alguna cosa», es pregunten alguns col·laboradors. Tot i que la relació es va trencar fa dos anys, aquest serà, sens dubte, el tema preferit mentre duri 'Secret Story'.