Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de María Teresa Campos

María Teresa Campos amaga aquestes fotos del casament del seu net per un bon motiu

María Teresa Campos va ser la primera a abandonar l'esdeveniment

María Teresa Campos s'ha convertit en la protagonista de l'esdeveniment que ha organitzat José María Almoguera , el seu primer net a passar per l'altar. El programa 'Viva la Vida' ha enviat el tertulià José Antonio Avilés a cobrir l'enllaç en directe, així que hi ha molta informació en joc. El clan volia mantenir fora de perill certs secrets perquè hi ha una exclusiva pel mig, però no ha estat possible.

María Teresa Campos vol que ningú vegi les fotografies que estan circulant per les xarxes socials, però no pot fer res per evitar-ho. La seva filla Carmen Borrego va contractar un equip de seguretat que semblava perfecte, però el problema no estava fora de la finca. Cap paparazzi va poder fer fotografies de l'interior de la cerimònia, tot el que es coneix ho han filtrat els convidats.

María Teresa Campos
María Teresa Campos ha viscut un moment molt emotiu gràcies a José María. | Catalunya Diari

María Teresa Campos té una àmplia experiència al món del cor, per aquest motiu, sap que el més adequat és prevenir abans que curar. José María Almoguera va permetre que els seus familiars i amics utilitzessin els seus telèfons mòbils, però abans els va obligar a signar un contracte de confidencialitat. La periodista Pilar Vidal assegura que tots els convidats es van comprometre a ser discrets, encara que després no complissin la seva paraula.

María Teresa, segons ha informat el programa de les tardes de Telecinco, va ser la primera a abandonar l'esdeveniment perquè estava realment cansada. A tothom li ha sorprès que no es quedés al sopar, però la família ha justificat aquesta decisió. Emma García, companya i amiga de Terelu Campos, també ha comprès que la matriarca es volgués retirar abans d'hora.

José María, seguint les dades publicades al portal 'Informalia', ha guanyat 30.000 euros per parlar del casament en exclusiva. Aquest negoci ajudarà a la parella a començar una nova vida. El jove no comptava que els seus amics facilitessin fotografies, un material que ha posat en perill l'acord amb una famosa revista per vendre la boda.

María Teresa Campos feliç amb la seva família

María Teresa està orgullosa que la seva família torni a ser un clan unit, ja que han travessat una època força tensa. Carmen Borrego li va plantar cara a Alejandra Rubio i van estar un temps sense creuar paraula, però aquest conflicte ja forma part del passat. La presentadora ha patit molt, per això està tan feliç dels retrobaments que hi ha hagut.

Primer pla de María Teresa Campos somrient
María Teresa Campos ha estat molt il·lusionada. | GTRES

Terelu Campos va connectar en directe amb 'Viva la Vida' per explicar que havia tornat a trobar-se amb familiars que feia temps que no veia. La col·laboradora estava tan emocionada que ha confessat que havia comprat una roba interior molt especial. «M'he comprat per primera vegada un sostenidor molt maco, aquesta nit he de festejar».

José María Almoguera li ha donat les gràcies a la seva tieta i també a la seva cosina Alejandra Rubio perquè cap no l'han traït. Totes dues han complert els seus compromisos professionals i han parlat amb la premsa, però no han revelat cap dada compromesa. Just al contrari del que han fet les persones que estaven convidades al casament, les quals han fet més fotografies del compte.

María Teresa Campos reapareix molt emocionada

María Teresa fa un temps que està retirada, per això la seva reaparició pública tenia tant d'interès. El seu net José María, la mà dreta en molts dels seus assumptes, ha estat el primer a passar per l'altar i això es mereix celebrar-ho. Segons les imatges que s'han filtrat, la comunicadora anava vestida amb un vestit de puntes de color malva.

Campos juga un paper especial a l'exclusiva que ha venut el fill de Carmen Borrego perquè ell no és una cara coneguda. Borrego havia convidat molts famosos, com Rocío Carrasco o Belén Rodríguez, però no han assistit a l'esdeveniment. Per això és tan important que la mare de Terelu posi per a la revista.