Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
María Teresa Campos ha conegut la veritat

María Teresa Campos, amb el cor trencat en sentir l'home de la seva vida

Maria Teresa rep un cop de qui menys s'esperava

María Teresa Campos està totalment destrossada en descobrir que tota la vida ha estat una mentida. Una de les persones en què més confiava l'acaba de trair de la pitjor de les maneres. El clan Campos s'ha aixecat les armes contra el presumpte traïdor i aquest s'ha defensat com ha pogut, negant-ho tot.

Tot i això, el setge s'estreny cada vegada sobre la figura de Gustavo Guillermo, el xofer de la veterana periodista i Terelu s'ha posicionat. Visiblement decebuda, la filla gran de Maria Teresa ha confessat el malestar de la família amb què considera un germà.

María Teresa Campos desolada després de la traïció

María Teresa Campos va confiar la seva vida a Gustavo. De fet, va ser aquest qui va estar present quan la periodista va patir l'ictus i qui va avisar emergències. No han estat poques les vegades en què el xofer ha estat vist acompanyant la matriarca del clan a fer encàrrecs.

Amb ella es recorre els carrers de Madrid fent una volta amb cotxe i parant en alguna botiga per fer-se un caprici. Per a Terelu i Carmen, comptar amb Gustavo representa una gran tranquil·litat ja que són molts anys treballant per a elles.

María Teresa Campos
María Teresa Campos s'enduu una altra decepció | GTRES

El consideren un més a la família fins al punt d'anomenar-lo «germà». Per això, saber que hauria pogut ser ell qui va trair María Teresa ha estat un cop dur. Que la premsa tingués coneixement del menjar a casa de la presentadora entre Rocío, Fidel, Alejandra Rubio i Belén Ro ha fet sospitar d'un traïdor.

Terelu descarta la filla de 'La Más Grande' i Fidel, així com Alejandra, per la qual cosa només quedava Belén. Finalment es va descobrir que va ser Rodríguez la que va donar la xivatada i tots els ulls van anar a parar al xòfer. Gustavo va mentir quan va dir que la néta de Maria Teresa havia estat l'artífex de trucar a la premsa i això no li va sentar gens bé Terelu.

«He aplicat el sentit comú i he arribat a conclusions que sé que no són errònies», començava dient la presentadora de Sálvame. La filla gran de María Teresa està convençuda que la mà dreta de la seva mare va trair la família i així ho va confessar.

María Teresa Campos descobreix tota la veritat

María Teresa Campos segueix sense poder creure's que algú a qui ella va lliurar tota la seva confiança l'hagi traït d'aquesta manera. Per ella la seva família és sagrada i veure que Gustavo va assenyalar la seva néta sabent que no era veritat, l'ha omplert de tristesa.

La mare d'Alejandra va ser la primera a demanar explicacions i va afirmar que Gustavo «em va recriminar que per què no li havia trucat a ell». «Jo li vaig dir que no sentia que hagués de ser jo qui li digués a ell, jo he donat per fet coses que són així», s'ha defensat.

María Teresa Campos
María Teresa Campos dóna una segona oportunitat a Gustavo | GTRES

Pel que sembla, per la gran amistat que Gustavo guarda amb Belén Ro va intentar protegir-la desviant l'atenció cap a una altra persona. Cosa que s'ha acabat descobrint deixant el xofer de traïdor.

L'enrenou al clan Campos és molt gros i l'únic que volen és que Maria Teresa estigui al marge de tot. Per això, quan la premsa va trobar-lo al costat de la periodista, aquest va preferir no aprofundir en el tema.

«No diré res, però la meva relació amb Terelu és bona, bona, bona, la relació és bona amb totes dues», sentenciava. Gustavo manté que no hi té res a veure i que molt menys sigui el talp de la família. Veurem què queda tot i si, per fi, es descobreix la veritat.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp