Imatge d'arxiu de María Teresa Campos

María Teresa Campos assenyala el responsable del seu delicat estat de salut

La periodista i les seves filles són protagonistes indiscutibles de les últimes polèmiques a Telecinco

María Teresa Campos està a la vora d'un atac de nervis. L'enfrontament públic entre Antonio David Flores i les seves dues filles, Terelu i Carmen, li estan passant factura a la periodista.

La pressió mediàtica pot amb la veterana presentadora, l'estat d'ànim de la qual està molt tocat després dels continus atacs entre els uns i els altres.

L'estat de salut de María Teresa Campos

Tal com recull 'La Razón', els nervis de la matriarca estan a flor de pell i fins i tot vessa llàgrimes de dolor en la intimitat de la seva casa. Sabent que la situació està afectant el seu estat de salut, María Teresa Campos no ha dubtat a llançar un seriós advertiment a l'exmarit de Rocío Carrasco.

«Com seguiu així, perjudicareu la meva salut» ha assenyalat la periodista, que es lamenta dels atacs indiscriminats de Flores en contra de la seva família. No obstant això, el retret potser hauria d'haver anat dirigit a la seva mateixa filla, ja que va ser Carmen Borrego la que va destapar tota la polèmica en parlar d'un tema que no li corresponia.

L'enfrontament d'Antonio David Flores amb Carmen Borrego i Terelu Campos

Després de l'entrevista en la qual Carmen Borrego va parlar sense embuts de la relació entre Rocío Carrasco i la seva filla, Antonio David Flores es va enfurir. El col·laborador va convidar a la filla de María Teresa Campos a guanyar-se la vida parlant de la seva vida privada i els escàndols de la seva família.

De fet, el pare de Rocío Flores va treure a la palestra l'existència d'un suposat germà secret de les filles de María Teresa Campos i altres temes com el seu divorci i la lluita per la custòdia dels seus fills.

L'assumpte del fill secret és el que més preocupa la periodista

La matriarca del clan tremola només de pensar que surti finalment a la llum la sentència condemnatòria de Jesús, el germanastre de les seves filles fruit de la relació de José María Borrego i una reportera de 'Radio Juventud de Malaga'.

La periodista té ja 79 anys, per la qual cosa qualsevol disgust pot augmentar el seu nivell d'estrès i perjudicar greument el seu estat de salut.