María Teresa Campos muy seria, de copiloto en un vehículo

María Teresa Campos, farta: «M'està traient la poca salut que tinc»

La periodista es pronuncia davant la polèmica entrevista que va protagonitzar a 'Sábado Deluxe'

Després de la polèmica i desconcertant entrevista a María Teresa Campos a 'Sábado Deluxe' i conduïda per Jorge Javier Vázquez, la periodista i presentadora ha volgut pronunciar-se i deixar clar com es troba en aquests moments. La comunicadora ha hagut d'enfrontar-se a una gran quantitat de crítiques i també a dures declaracions per part de Jorge Javier. I és que durant l'entrevista es van viure moments molt tensos que van provocar que María Teresa Campos esclatés contra el presentador i amenacés amb abandonar el programa.

María Patiño ha tingut l'oportunitat de parlar amb María Teresa Campos per al seu programa 'Socialité'. En la conversa, Patiño li ha aconsellat que ha de rectificar pel que va fer, ja que va pagar el seu enuig i nerviosisme amb Jorge Javier i li va etzibar paraules molt desagradables.

La Campos decideix no demanar perdó públicament a Jorge Javier Vázquez

Davant d'aquesta recomanació, això és el que respon Campos: «Estic malament perquè jo a ell (a Jorge Javier) l'he estimat i sempre ho faré. Crec que es va sentir ofès perquè jo em vaig sentir enganyada». A més, la cosa no ha quedat així i ha confessat: «Jo també sóc mare i he patit moltes coses que ell coneix molt bé. La paraula rectificar és per als dos perquè el que està passant aquesta setmana m'està traient la poca salut que tinc».

Aquestes declaracions són algunes de les paraules que la Campos ha escrit a Patiño per Whatsapp i que la presentadora ha decidit treure a la llum durant el seu programa. La intenció principal ha estat empatitzar amb el seu company Jorge Javier Vázquez i intentar que María Teresa Campos recapaciti i decideixi fer el primer pas i demanar perdó al presentador, al programa i a tots els telespectadors.

D'altra banda, Terelu Campos i Carmen Borrego van trencar el seu silenci a 'Viva la vida' i van decidir parlar de la polèmica que envolta la seva mare María Teresa i, com a conseqüència, a tota la seva família. Van reconèixer que la presentadora s'havia excedit en la seva entrevista amb Jorge Javier Vázquez i van entendre el dolor de la família del presentador.