Primer pla de María Teresa Campos somrient

Toc d'atenció de les filles de María Teresa Campos a la seva mare: «Ha de parar»

La matriarca del clan Campos insisteix a tornar a la televisió

Fa dècades que María Teresa Campos és al peu del canó i es dedica als mitjans de comunicació. Tot i això, sembla que els seus moments de glòria han passat, cosa que la matriarca del clan Campos no acaba d'acceptar.

De fet, des que s'acabés l'emissió de 'Qué tiempo tan feliz' a Telecinco. no ha tornat a conduir cap programa.

Es limitava a passejar-se pels platós de televisió concedint alguna entrevista. A més, els polèmics enfrontaments que arribava a protagonitzar amb Isabel Gemio o Jorge Javier Vázquez deixaven molt a desitjar.

María Teresa Campos caminant pel carrer
María Teresa Campos insisteix a tornar a la televisió. | GTRES 

La comunicadora recuperava la il·lusió gràcies a 'La Campos Móvil', un espai d'entrevistes on anava recorrent Madrid i s'estrenava amb Isabel Díaz Ayuso. Tot i això, s'estavellava amb un fluix 12,1 % de quota de pantalla, per la qual cosa només va tenir una entrega.

Molt dolguda, María Teresa Campos exigia en nombroses ocasions poder tornar a la televisió, rebent la negativa constant de Telecinco.

La veterana presentadora no acaba d'acceptar que l'hagin apartat d'aquesta forma de l'escena mediàtica, acostumada sempre als focus, fet que la sumia en una profunda tristesa. Encara que no tot és dolent, ja que recentment rebia una gran condecoració.

Rocío Carrasco amb les germanes Campos.
La relació de Rocío Carrasco amb Les Campos. | GTRES 

María Teresa Campos «ha estat elegida aquest any per la Conselleria de la Presidència de la Junta d'Andalusia per atorgar-li el premi Andalusia de Periodisme per la seva trajectòria professional».

«Des de la Junta indiquen que la decisió de concedir aquest reconeixement a la mare de Terelu Campos i Carmen Borrego ha estat per unanimitat».

Aquest èxit ha omplert d'orgull les seves filles, i així ho feien saber. La primera a pronunciar-se sobre el tema era Terelu, al seu bloc de 'Lecturas'.

La petició que han fet a María Teresa Campos les seves filles

La presentadora confessava estar immensament feliç per la seva mare. «Té la Medalla d'Andalusia, la Medalla d'Or al Mèrit del Treball, dos premis Ondas...», enumerava els diversos premis que havia guanyat.

«Crec que és el moment que reculli el reconeixement a l'esforç i al compromís i lleialtat que ha tingut cap a la feina», apuntava.

Tot i això, la filla gran de María Teresa Campos també considera que és moment que la seva mare es retiri. Vol que gaudeixi dels triomfs que ha aconseguit al llarg de la seva vida.

«Sé que ella només vol treballar i sé també per què ho vol. No sap fer res més que treballar. Pertany a una generació que no sap què és una afició», es pronunciava sobre la dificultat que té María Teresa per relegar i prendre's un temps de descans.

Primer pla de María Teresa Campos somrient
Les filles de María Teresa Campos li han aconsellat retirar-se. | EuropaPress 

«No sap què és una jubilació, perquè, com la resta de la seva generació, vol morir amb les botes posades», assenyalava. «Intento cada dia que gaudeixi de la tranquil·litat que s'ha guanyat amb més de seixanta anys de feina, que es diu aviat».

L'única cosa que demana Terelu és que María Teresa Campos s'ho prengui amb calma i accepti que ha arribat el moment de retirar-se de l'escena pública. «Espero que a poc a poc es vagi relaxant i vagi comprenent, pel seu bé i la seva felicitat, que és el moment de parar. Encara que pot estar arribant el moment, més ben dit, d'anar parant», sostenia.

«Felicitats, mama! No sé si la feina em permetrà ser-hi el dia que recullis el premi», prosseguia. «Tu em vas ensenyar que el compromís amb la nostra professió és el primer. Estic molt orgullosa de ser la teva filla!».

La mateixa Terelu ha fet un gran tomb a la seva carrera, tornant a 'Sálvame' com a presentadora d'una nova secció al costat de María Patiño i amb magnificència.