El cop dur que acaba de rebre María Teresa Campos per una nefasta operació

S'ha donat a conèixer de forma pública

Imatge d'arxiu de María Teresa Campos
María Teresa Campos ha realitzat una operació econòmica en què ha perdut diners | Wikipedia

Aquest dimecres la periodista María Teresa Campos ha estat notícia. I ho és no per la seva feina o per les seves relacions sentimentals, sinó per l'operació econòmica que acaba de fer. Ens estem referint a la venda de la mansió que té a Molino de la Hoz, a las Rozas, Madrid. Campos ha venut l'habitatge a un particular estranger i ho ha fet 'perdent' un milió d'euros.

El motiu és que la periodista demanava 4,2 milions d'euros i al final ha hagut d'acceptar una oferta de 3,2 milions d'euros per part del comprador. D'aquesta manera, queda palès que no ha fet el negoci rodó que s'esperava. No obstant això, ja pot respirar tranquil·la en certa mesura. I és que portava intentant vendre l'immoble des de ni més ni menys que fa cinc anys.

La mansió venuda

La portada de la revista 'Lecturas' ha anunciat que la presentadora ha pogut per fi desprendre's d'aquest habitatge. Es tracta d'un xalet que compta amb 6.365 metres quadrats, dels quals té construïts 1.615 metres quadrats. Així mateix, és interessant conèixer que el citat immoble disposa de dotze dormitoris i un total de quinze cambres de bany. I a això cal afegir un enorme saló principal amb llar de foc, diverses sales d'estar, biblioteca, pati anglès, piscina o fins i tot gimnàs.

Donada l'espectacularitat de la casa, ningú voldria desprendre's d'aquesta. No obstant això, María Teresa Campos fa temps obstinada a fer-ho. Per què? Bàsicament perquè mantenir-la suposa un elevat cost, al voltant d'uns 12.000 euros mensuals.

No obstant això, un altre motiu que l'ha portat a voler vendre aquesta mansió és que era massa gran. I més encara després d'haver-se separat de la seva parella, Edmundo Arrocet, amb el qual compartia la casa. Per això, la presentadora ara resideix en un pis a Aravaca, que està situat molt a prop de l'habitatge de la seva filla gran, Terelu  Campos. Avui, ja respira tranquil·la. Ha perdut un milió d'euros en l'operació econòmica, però s'ha tret un mal de cap.


Comentaris

envia el comentari