Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de María Teresa Campos seria al cotxe

María Teresa Campos i les pistes que advertien sobre la gravetat del seu estat

María Teresa Campos, ingressada en estat greu

María Teresa Campos ha estat ingressada d'urgència ahir diumenge al matí en estat molt greu, tal com informen des de Telecinco. La veritat és que ja teníem diverses pistes que advertien sobre la gravetat de l'estat de la veterana presentadora. De fet, fa tot just uns dies, la seva filla Carmen Borrego assegurava que estaven passant un moment força «delicat i fastiguejat».

Captura d'una notícia de Telecinco el dia 3 de setembre del 2023 en què comunica l'estat greu de María Teresa Campos
María Teresa Campos ha estat ingressada en estat greu. | España Diario

Amb motiu de l'aniversari de Terelu Campos, la família es reunia per poder celebrar-ho de manera tranquil·la, tot i que Borrego assegurava que no tenien gaires ganes de festa. «Ara mateix no tenim molt a celebrar, però bé, estarem juntes que és l'important i sopar tranquil·les, res més», revelava sobre això.

Les alarmes sobre l'empitjorament de María Teresa Campos han sonat amb força aquests darrers mesos. La seva família es mostrava totalment devastada pel deteriorament cognitiu que ha experimentat i que l'obligava a estar atesa en tot moment. De fet, ja advertien que la situació podria empitjorar amb el pas dels mesos, fins al punt que la presentadora gairebé no reconeixia els que l'envolten.

María Teresa Campos amb rostre seriós
María Teresa Campos ha comptat amb l'afecte de les seves filles. | Europa Press

María Teresa Campos ha empitjorat molt els darrers mesos

«Tenim la sort de tenir-la i que ens conegui, i això ara com ara per a nosaltres és molt important», confessava Borrego sobre això, que juntament amb Terelu Campos s'han bolcat completament amb ella.

«Per a nosaltres ara mateix és la nostra prioritat. Que estigui bé, que estigui tranquil·la. Feliç no, perquè que estigui feliç és complicat, ja ens agradaria», assenyalava.

Mentre que, per la seva banda, la seva neta Alejandra Rubio semblava tenir força assumit que ja hi havia poc a fer en el seu cas. Encara que, tal com ella mateixa revelava a Telecinco, li va costar assumir-ho al principi.

Alejandra Rubio amb la seva àvia, María Teresa Campos, el dia del seu 80è aniversari
L'estat de Maria Teresa Campos ha empitjorat molt. | Europa Press

«Per a nosaltres és molt dur que no sigui la nostra àvia. Un dia de sobte és així i ja no es pot fer res. Ho he anat assumint amb el temps, però al principi va ser molt estrany. Aquesta malaltia en cada persona és diferent i avança diferent. En el cas de la meva àvia, no m'agradaria parlar-ho gaire, però evidentment nosaltres no farem res dolent per a ella, és només pel seu benestar», explicava a 'Así es la vida' les decisions que hi havia pres la família per protegir María Teresa Campos.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!