Primer pla de María Teresa Campos

María Teresa Campos trenca el silenci per revelar el que s'intuïa sobre la seva salut

María Teresa reuneix la seva gent més propera

María Teresa Campos va haver de desmentir fa uns dies que tingués problemes de salut. Unes declaracions de la seva filla Carmen van fer saltar totes les alarmes. Advertia que la seva mare necessitava més que mai les seves filles i que desitjaven passar el màxim temps possible juntes.

Més d'un va pensar que l'emblemàtica presentadora podria arrossegar algun tipus de problema. Però ella mateixa es va encarregar de desmentir-ho, reconeixent que l'única cosa que hi havia eren les xacres típiques de l'edat. Es troba en perfecte estat i amb ganes encara de mantenir-se activa professionalment.

Mentre espera per aquesta anhelada oferta, María Teresa Campos exercia aquest dijous d'amfitriona. Va organitzar un dinar a casa seva a Aravaca amb un grup d'amics, entre els quals hi havia Rocío Carrasco i el seu marit Fidel Albiac. La filla de 'la más grande' la considera com una segona mare i mantenen un contacte molt estret des de fa temps.

Imatge de Rocío Carrasco i María Teresa Campos a punt de fer-se una abraçada
Rocío Carrasco i María Teresa Campos tenen molt bona relació | Europa Press

En aquesta trobada també es van donar cita altres cares conegudes de la televisió. És el cas de Belén Rodríguez. És una altra persona molt propera a María Teresa Campos, ja que va ser la primera que li va donar una oportunitat a la petita pantalla.

Però l'especial d'aquesta reunió és que es van retrobar Kiko Hernández i Alejandra Rubio. Era la primera vegada que es veien les cares després de les dures paraules de la noia contra el tertulià. Al Deluxe de divendres passat es va despatxar a gust contra ell.

Li va retreure l'actitud que va tenir amb la família, sobretot amb la tia i la mare. No entenia que la seva àvia obrís les portes de casa seva a algú que es mostrava així d'ofensiu amb elles.

María Teresa Campos no va semblar prestar-li gaire atenció als comentaris de la seva neta. Així ho demostrava convidant-lo a dinar a casa seva aquest dijous. És possible que també s'hi apuntés la neta, a la trobada, amb intenció d'aclarir l'assumpte.

Tot això passava mentre Terelu s'encarregava de la presentació de Sálvame i Carmen estava de vacances. La presentadora va aprofitar l'ocasió per envoltar-se dels seus amics més propers, els que no li fallen mai. Aquest tipus de menjars són molt freqüents des de fa temps.

Solen allargar-se diverses hores i aprofiten per posar-se al dia sobre les vides. En aquests moments, tots estan molt pendents de María Teresa Campos. Tot i que no presenta cap problema de salut greu, sí que són conscients que els anys passen.

Belén Rodríguez, María Teresa Campos i Kiko Hernández
María Teresa Campos va organitzar una trobada molt especial | Cedida

Rocío, Fidel i Kiko van sortir junts de la casa amb un ampli somriure a la cara. S'ho havien passat d'allò més bé i confien a veure's de nou d'aquí poc.

María Teresa Campos, sorpresa amb la seva filla

María Teresa Campos es va mostrar molt emocionada fa uns dies després d'escoltar el missatge bonic que li va dedicar Carmen Borrego. «Crec que l'error de la teva vida és que et passi el temps i no fer el que les persones que estan al teu costat es mereixen». Assegurava que «la meva mare s'ho mereix tot, ho dic de cor».

Al cap de pocs dies, la comunicadora tornava a Madrid procedent de Màlaga, on havia gaudit d'unes vacances merescudes. Arribava amb ganes de tornar a casa i de veure el seu estimat Gustavo. És el seu xofer, el seu confident i la persona que considera com un fill.

Aclaria quin era el seu estat de salut en aquests instants i desmentia qualsevol mena de malaltia. Això va fer respirar tots els seus seguidors, que s'havien imaginat el pitjor.

María Teresa Campos, mentrestant, espera per una oportunitat a la televisió. Ha fet una crida diverses vegades perquè la tornin a contractar. Però les seves peticions no van ser escoltades.