Marie Chantal vestida de dol

Marie Chantal aconsegueix l'herència que deixa sense paraules Letícia

Marie Chantal sorprèn amb tot allò que acaba de rebre

Marie Chantal ha deixat sense paraules la reina Letícia en revelar la gran herència que ha rebut després de la mort de Constantí II.

Malgrat que hem vist aquestes dues dones molt unides al funeral i al posterior enterrament de l'últim rei de Grècia, la veritat és que això no va ser sempre així. Durant tots aquests anys, la relació entre la reina Letícia i Marie Chantal ha estat molt complicada. Encara que en el passat gairebé no podien ni veure's, avui dia sembla que han aconseguit lligar caps.

Ara, la monarca espanyola s'ha quedat sense paraules en veure la increïble herència de què podrà disposar a partir d'aquest moment Marie Chantal.

La reina Letícia i Marie Chantal caminant juntes
Marie Chantal i la reina Letícia han aconseguit deixar enrere les seves diferències. | Europa Press

Marie Chantal sorprèn amb la seva gran herència

Marie Chantal ha deixat tothom sense paraules després de convertir-se en la nova hereva de les peces d'orfebreria més importants de la corona grega. Tanmateix, després de veure el discret estil de vida de la casa reial grega, el que ningú no s'esperava, ni la reina Letícia, era que la dona de Pau de Grècia anés a convertir-se en la propietària d'aquesta col·lecció de joies d'incalculable valor.

Tot i que sempre n'ha pogut disposar amb total llibertat, no ha estat fins a la mort de Constantí de Grècia quan Marie Chantal s'ha convertit en la seva nova propietària.

Marie Chantal el dia de la seva boda
Marie Chantal va lluir una d'aquestes joies el dia de la seva boda. | GTRES

Entre les peces més destacades podem trobar la tiara Corsario, que va lluir per primera vegada a la seva boda amb Pau de Grècia l'any 1995. Aquesta luxosa diadema és propietat de la reina Anna Maria des que va complir els 18 anys. Els pares de la monarca li van regalar, no només per celebrar el seu aniversari, sinó també com a obsequi pel seu enllaç amb Constantí II, celebrat tan sols un mes després del seu aniversari. Es tracta d'una peça composta per diamants que, igual que Marie Chantal, també han portat Tatiana Blatnik i Nina Flohr a les seves respectives bodes.

Una altra de les joies que formen aquesta col·lecció és la tiara de diamants que la dona de Pau de Grècia va lluir al ball, celebrat al palau de Christiansborg, amb motiu del 40è aniversari del tron de Margarida de Dinamarca. Aquesta peça va ser propietat de la reina Federica, mare de la reina Sofia, i fins ara és la tiara de diamants més luxosa que ha portat Marie Chantal.

Marie Chantal amb una tiara de diamants
Marie Chantal va tenir l'oportunitat de lluir una de les tiares més luxoses de la col·lecció. | GTRES

També coneguda com la tiara del Jedive, la tiara de diamants de Cartier va ser un regal que li va fer el Kediv d'Egipte, Abbas Helmi II, a Margarida de Connaught. En aquest cas, es tracta d'una peça desmuntable, composta per diamants encastats en platí i que es pot fer servir també com a adorn per als cabells.

En aquesta gran col·lecció podem trobar també una diadema de maragdes, més coneguda com la diadema de la reina Olga. És una de les peces més cares de tot el joier reial hel·lè. A més, compta amb unes arracades, un collaret i un fermall a joc. El 2004, Anna Maria de Grècia va lluir aquesta tiara a la boda de Federic i Maria de Dinamarca i, fins ara, no l'ha prestada a ningú.

Una altra de les impressionants tiares de què Marie Chantal podrà disposar a partir d'ara és una composta de diamants i robins. Aquesta peça té un gran valor sentimental, ja que representa els fruits i les fulles d'olivera, tan característics de Grècia. Federica de Grècia, mare de la reina Sofia, li la va regalar a la seva nora Anna Maria el dia de la seva boda, junt amb dos fermalls i un collaret a joc.

Marie Chantal amb la seva diadema preferida
Aquesta és la diadema de brillants preferida de Marie Chantal. | GTRES

D'altra banda, molt més discreta és la diadema de brillants que Marie Chantal ha escollit diverses vegades per lluir en els seus esdeveniments socials.

Finalment, podem destacar la diadema Fringe, regal que Anna Maria de Grècia va fer a la seva neta Olympia l'any 2018. Encara que la verdadera propietària d'aquesta joia és la filla de Pau de Grècia, va ser la seva mare la primera a estrenar-la a l'aniversari del príncep Frederic de Dinamarca.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp