Primer pla de l'actriu María Pujalte

El secret de Mario, el discret i desconegut marit de María Pujalte

Mario, el marit de María Pujalte, guarda un secret sorprenent

María Pujalte, casada des de fa anys amb el Mario, té una gran trajectòria com a actriu a les espatlles al llarg dels anys. Pujalte, a qui hem vist treballant a la televisió els últims anys a 'Vota Juan' (Movistar), torna aquest diumenge 9 de gener a TVE.

Pujalte va oferir fa un temps una entrevista a 'El País' a cor obert. La periodista Luz Sánchez Mellado la va qüestionar pels aspectes més personals de la coneguda artista de cinema, teatre i televisió.

Maria Pujalte està casada des de fa anys amb Mario

Conscient del perill de creure's algú al món artístic on viu des que era molt jove, Pujalte ho té clar. «Jo mai m'he vist a la cimera, això és tan perillós creure-t'ho com no creure-t'ho. Buscar-te disculpes o lapidar-te tu sola».

Imatge de María Pujalte presentant la sèrie 'Merlí'
Imatge de María Pujalte presentant la sèrie 'Merlí'. | Europa Press

«Fer cas als cants de sirena quan tens molta feina o pensar que ja no et trucaran més quan fa vuit mesos que no treballes. I saps que tens unes companyes fantàstiques que ho fan igual o molt millor que tu», reflexionava l'actriu .

Pujalte confessa que creu «molt en l'opinió pública, però a casa meva prenen cafè. No soc brillant, ni tinc tanta informació de tot, ni sé opinar de res», confessava.

Tornen 'Los misterios de Laura' a TVE

El cas és que María Pujalte està d'enhorabona. 'Los misterios de Laura' torna a la graella de La 1, encara que serà més breu del normal. Els seguidors d'aquesta mítica sèrie de l'ens públic tindran ocasió de gaudir d'un capítol especial el pròxim diumenge, 9 de gener, a partir de les 22:05 hores.

La inspectora Laura Lebrel torna per investigar un nou cas. Aquesta vegada, Lebrel vol demostrar la seva pròpia innocència i d'aquí a uns dies veurem que el seu olfacte de detectiu segueix tan efectiu com sempre.

'El misterio del asesino inesperada', títol d'aquesta TV movie, és una producció de TVE en col·laboració amb Veranda TV (Grupo Mediawan). La direcció va a càrrec de Pablo Guerrero, amb guió de Javier Holgado i Carlos Vila, els artífexs dels 'Los misterios de Laura'.

L'actriu gallega María Pujalte, en un photocall
L'actriu gallega María Pujalte, en un photocall. | La Noticia Digital

Aquest capítol especial reuneix gran part del repartiment que va començar la sèrie, amb María Pujalte donant vida de nou a la peculiar inspectora. Amb ella, Laura Pamplona, Beatriz Carvajal, Oriol Tarrasón i César Camino. A més, el capítol de diumenge vinent compta amb actors com Joaquín Climent, Carmen Conesa, Raúl Mérida, i Carlos Hipólito, entre d'altres.

Laura té una vida diferent, allunyada des de fa temps de la feina policial. Va abandonar el cos i fa molts anys que no té contacte amb els seus excompanys. El cas és que es veurà obligada a reprendre l'activitat passada per salvar-se de ser sospitosa d'un assassinat.

El secret del marit de María Pujalte que pocs coneixien

Pujalte mai no ha volgut barrejar la vida professional i la privada, que comparteix amb el seu marit Mario. «Sempre vaig pensar que seria soltera amb fixos discontinus, però som dos marcians que ens trobem i per això seguim», confessava fa uns mesos.

El cas és que el cognom de Mario és Lebrel, igual que el mític cognom del personatge de Pujalte a 'Los misterios de Laura'. Sens dubte, un detall que pot sorprendre, ja que amb prou feines es coneixen dades rellevants sobre l'espòs de la veterana actriu. El que sí que ha confirmat María Pujalte en diverses ocasions és que és molt feliç amb ell.