La reina Letícia Ortiz.

La reina Letícia ja coneix la parella d'Elionor i no li agrada gens el seu 'look'

Letícia Ortiz va rebre la parella d'Elionor a Zarzuela

Elionor, futura reina d'Espanya, va canviar de vida el mes d'agost passat i des d'aleshores res no ha tornat a ser com abans.

La jove està estudiant a l'Atlantic College, un prestigiós internat situat al Regne Unit. Segons ha sortit publicat, aquesta experiència és més que enriquidora i, de fet, li ha servit per trobar l'amor.

Letícia Ortiz sempre ha estat estricta amb l'educació de la seva filla Elionor, així que no veu amb bons ulls que perdi el temps. Algunes fonts asseguren que la reina vol el millor per a la seva petita, però no està d'acord amb el seu comportament últimament. Considera que és massa jove perquè la premsa comenci a fer-se de la seva vida sentimental.

Primer pla princesa Elionor.
Elionor ha començat una nova vida lluny d'Espanya. | CatalunyaDiari

Elionor està completament capacitada per heretar les funcions del seu pare Felip VI en un futur. No ha protagonitzat mai cap escàndol i gaudeix d'una formació exquisida que la convertiran en una gran reina. Caldrà esperar un temps per veure com evoluciona la monarquia, però hi ha una cosa evident: la filla de Felip està preparada per a tot.

Letícia Ortiz pot presumir d'haver proporcionat una educació exemplar a la seva filla Elionor, una princesa discreta que s'ha guanyat l'afecte de tots. Cal no oblidar que la monarquia està en crisi, ja que han passat una sèrie de coses que han posat en perill la institució. No obstant això, cap d'aquests successos no ha depès ni de Felip VI ni del seu entorn proper, vet aquí la seva gran carta.

Els periodistes especialitzats en la Família Reial asseguren que Felip de Borbó està seguint una estratègia força intel·ligent. El més important per a ell, per a la seva dona i per a les seves filles és passar desapercebuts fins que la societat torni a confiar en la institució. Letícia no vol saber res de polèmiques, per això pot estar molesta pels últims esdeveniments.

Letícia Ortiz conté l'alè: «Té els cabells llargs»

Elionor de Borbó, segons el mitjà digital 'Informalia', ha trobat l'amor en un jove discret i estranger. Fonts properes asseguren que «té els cabells llargs» i que és força atractiu, però la reina Letícia no li ha donat el vistiplau. Sembla que Ortiz vol que la seva filla, la futura reina, se centri en els estudis i passi tan inadvertida com sigui possible.

Els especialistes en la Casa Reial asseguren que Elionor i la seva presumpta parella van començar a sortir a l'internat Atlantic College, però es coneixien abans. Felip VI va organitzar una reunió a Zarzuela a la qual van assistir alguns joves que serien companys d'Elionor a l'esmentat centre escolar. Segons expliquen, la princesa es va «fixar» en ell només veure'l. 

Elionor al costat d'alguns companys de l'internat de Gal·les.
Elionor es va reunir amb alguns dels companys de l'internat abans de viatjar a Gal·les. | Casa Reial

El futur gendre de Letícia «no parla espanyol» i el seu aspecte és lleugerament informal, cosa que no quadra amb l'estil de la família reial. Suposadament, la reina està una mica molesta i hauria preferit que la seva filla gran esperés un temps per enamorar-se. No obstant això, sap que Elionor té una gran personalitat, així que respecta totes les seves decisions.

Elionor de Borbó i la seva fotografia més esperada

Letícia Ortiz va ser periodista abans que reina, així que coneix a la perfecció el funcionament del món informatiu. És conscient que els periodistes desitgen descobrir la cara del nou xicot de la princesa Elionor. De moment tenen poques pistes, però és qüestió de temps que algú filtri dades més exactes.

El rei Felip roman al marge de l'enrenou, ja que ha estat el primer a experimentar i tenir diferents relacions. Segons ha sortit publicat, ell és força més comprensiu que Letícia i prefereix no pronunciar-s'hi. Encara és aviat per parlar de la vida sentimental de la futura reina, però molts mitjans esperen amb ànsia certes informacions.