Mario Vaquerizo mirant a càmera.

Mario Vaquerizo i la infidelitat que pot destrossar el seu matrimoni amb Alaska

Mario va travessar un mal moment i va cometre un gran error

Mario Vaquerizo va començar a treballar als mitjans de comunicació sent un personatge secundari, però ara és un rostre força cotitzat. Ha aconseguit una cosa que semblava pràcticament impossible: que els fans d'Alaska coneguin el veritable nom de la intèrpret. Realment es diu Olvido Gara Jova i els darrers anys s'ha convertit en l'artista més estimada del país.

Mario Vaquerizo triomfa a la televisió perquè no té filtres, així que sempre explica el que està vivint i no intenta maquillar la realitat. A finals de 2021 va revelar que el seu matrimoni no era tan idíl·lic com la gent pensava i que ell també tenia problemes força seriosos. Segons va explicar, va travessar una crisi sentimental que va estar a punt d'acabar en tragèdia.

Imatge de Mario Vaquerizo i Alaska posant junts a un photocall
Mario Vaquerizo ha passat per dues crisis matrimonials amb Alaska | Europa Press

Mario és un home divertit i li encanta gaudir de l'oci nocturn de Madrid, fet que Alaska ha respectat fins que va creuar els límits. L'artista va estar molt preocupada perquè el seu marit va desaparèixer durant una nit sencera i no sabia on trobar-lo. El de Vicálvaro es va adonar que havia comès un error i que el seu comportament havia traspassat els límits.

Mario sempre ha estat ben envoltat i l'any 2000 va decidir anar a una festa amb el seu grup que va poder acabar amb tragèdia. No es va presentar a casa seva fins a les 7 del matí i la líder de Fangoria pensava que li havia passat alguna cosa. «Vaig ser un 'gamberro' i vaig desaparèixer», reconeix el cantant de les Nancys Rubias en un programa emès a Televisió Espanyola.

Mario Vaquerizo no perdonaria mai una infidelitat

Mario Vaquerizo és una persona força comprensiva i respectuosa, per això no va trigar a comprendre que el seu comportament era intolerable. Assegura que està plenament enamorat de la seva parella, per això estaria disposat a canviar qualsevol actitud que el pugui fer malbé. «Jo la segueixo estimant, no només estimar, és a dir, jo estimo la meva dona i segueixo estant enamorat d'ella», va explicar a TVE.

Imatge de Mario Vaquerizo i Alaska.
Mario Vaquerizo exigeix fidelitat a les seves relacions sentimentals | Europa Press

Vaquerizo ha canviat molt i ha après a gaudir de l'oci nocturn acompanyat d'Alaska, que també en valora el seu nou comportament. La cantant també està plenament enamorada i coneix tant el seu marit que sap perfectament quins són els límits. «A Mario el veig incapaç de perdonar una infidelitat, és que no se m'acudiria tret que volgués trencar la relació», va comentar la cantant.

El matrimoni sempre s'ha caracteritzat per tenir uns costums trencadors, però pel que fa a sentiments són clàssics. Han optat per mantenir una relació monògama, malgrat que entenen i respecten que no tothom se sent còmode en aquestes circumstàncies. Una de les coses per les quals han esdevingut una icona és perquè donen visibilitat a situacions que sempre han estat amagades.

Mario Vaquerizo revela que va tenir una altra crisi amb Alaska

Mario vol deixar clar que l'amor no és un sentiment estable que està a prova de bombes, cal esforçar-se per mantenir-lo viu. Justament això és el que no va poder fer el 2004, quan el seu germà va morir de forma sobtada i el seu futur va canviar per sempre. Olvido assegura que el cantant «no va ser el mateix durant anys» i ella va comprendre la gravetat de la situació.

Mario Vaquerizo va perdre el temperament que sempre l'ha caracteritzat i va entrar en una crisi personal que va afectar la relació amb l'artista. «No em volia quedar instal·lat en això perquè és trist, però cadascú els dols els manifesta d'una manera». Aquest drama va acabar fent més fort el matrimoni i ara estan completament feliços.

La cantant mexicana no té per costum parlar de la seva vida privada, però tampoc no amaga cap detall de la seva biografia. Sempre respon de forma amable a tots els periodistes i això és el que l'ha convertit en una artista força estimada i respectada.