Mario Vaquerizo en una foto promocional de la octava edición de 'Tu cara me suena' de Antena 3

Mario Vaquerizo deixa els fans de pedra confessant que acaba de passar per quiròfan

El marit d'Alaska ha defensat la cirurgia estètica a la ràdio

Mario Vaquerizo sempre s'ha mostrat partidari dels retocs estètics. El marit d'Alaska, no s'ha tallat un pèl a confessar haver passat per quiròfan per arreglar algun aspecte del seu físic amb el qual no es trobava a gust. De fet, fa uns dies va explicar que tenia pensat realitzar-se una nova intervenció estètica.

Al programa de ràdio 'Anda ya' on col·labora,  Mario Vaquerizo  va explicar en què consistia aquesta nova operació. «Em faig una reducció de pectoral, i ho dic així perquè la gent pensa que em vull posar pits, però no. Em trauré una 'grasseta' que se m'ha acumulat en aquesta zona, cosa normal en els homes quan vas fent anys», explicava dies abans d'entrar a quiròfan.

Ginecomàstia és el nom tècnic que rep l'engrandiment dels pits a conseqüència de l'acumulació de greix en aquesta zona. Un fet amb el qual el cantant de les Nancys Rubias no se sentia còmode i que ha decidit eliminar. Mario tornava al programa per explicar com havia anat tot i com es trobava.

«Estic acabat d'operar, però em trobo molt bé. He passat un bon postoperatori i ahir em vaig fer la meva primera cura», explicava Vaquerizo. Fent gala del seu particular sentit de l'humor, li treia importància a l'operació. «Jo m'he sotmès com Michael Jackson al món de l'anestèsia, que t'evita patir i et salva gràcies a l'avenç de la medicina», feia broma.

Defensor de la cirurgia estètica

Mario Vaquerizo haurà de portar durant unes setmanes una faixa amb la qual se sent molt còmode perquè, segons confessa, «m'agrada anar atapeït». No obstant això, les altes temperatures fan que a vegades la faixa li molesti. «Com que jo soc una persona molt absurda, m'he operat el mes de juny, el més calorós de l'any, i amb la faixa que porto imagina't», afegia.

Com a al·legat final a la seva intervenció a 'Anda ya', el marit d'Alaska  es mostrava a favor de les operacions estètiques, ja que ajuden a sentir-se millor amb un mateix. «Tot el que ens eviti patir, cal aplaudir-ho. I tots els avenços mèdics ho aconsegueixen, inclosos els de la medicina estètica. Si hi ha coses que et fan sentir malament i ho pots solucionar, doncs endavant», acabava.