Foto de Mario Vaquerizo i Alaska fent-se un petó.

Mario Vaquerizo i Alaska, acorralats per les noves informacions

Mario Vaquerizo i Alaska són conscients que les dades han sortit a la llum

Mario Vaquerizo i Alaska saben que la informació ha sortit a la llum. Una situació que no beneficia gens l'actor ni una de les polítiques més assenyalades del país.

Una quantitat de diners que han sortit al descobert i que Mario Vaquerizo ha cobrat per part de la Comunitat de Madrid. Més concretament, per part d'Isabel Díaz Ayuso, que ha defensat la participació d'aquest actor en un anunci com és el de la promoció de la ciutat de Madrid.

Primer pla de Mario Vaquerizo posant a un photocall
Mario Vaquerizo sap que la seva participació en aquest espot ha generat molta polèmica | GTRES

Mario Vaquerizo i Alaska saben que això podria suposar un problema

Mario Vaquerizo va actuar com a actor secundari al vídeo promocional de Madrid. L'actor presenta Madrid com una ciutat on hi ha mil plans per fer i centenars de coses a veure i us convida a quedar-s'hi. Ara s'ha conegut quant ha cobrat per aquesta aparició d'un minut i mig a l'espot.

Segons ha avançat Público, Mario Vaquerizo ha cobrat per aquest anunci per a FITUR tres vegades més que l'actriu protagonista. Mentre que María Bestard va cobrar 4.827,90 euros, Mario Vaquerizo triplica la xifra amb un total de 13.300 euros percebuts.

Les raons s'aclareixen en el motiu del contracte: «Com que és un personatge molt estimat i vinculat a Madrid». A més, l'objectiu de l'espot es devia a «promocionar els atractius turístics la Comunitat de Madrid». I així «assolir la màxima difusió de la imatge de la nostra regió com a destinació turística i, en definitiva, l'augment del nombre de visitants de la Comunitat de Madrid».

Un anunci que no ha estat exempt de polèmica, ja que s'hi pot veure com una empresària va a Madrid per negocis. Després de presentar diferents plans que ha aprofitat a fer per la capital, apareix Mario Vaquerizo, interpretant un cambrer, i animant-lo a quedar-se més dies. D'aquesta manera, el presenta Madrid com una ciutat on té moltes més oportunitats.

Mario Vaquerizo i Isabel Díaz Ayuso al Día de Madrid
Mario Vaquerizo es va mostrar molt content amb Isabel Díaz Ayuso a la presentació de l'espot a FITUR | EuropaPress

«Una canyeta? Un vermut? Un vi de Madrid?», li pregunta Mario Vaquerizo volent saber si «arribes o marxes?». Així, Maria Bestard li diu que: «visita ràpida, he vingut per feina». Davant d'aquesta resposta, Mario ho té clar: «Doncs et perds un munt de coses, com te n'aniràs de Madrid, noia? Sense haver vist gran part de les millors obres del món».

Així, d'aquesta manera, introdueix el museu del Prado, el Palau Reial, l'Escorial... «El bressol de Miguel Cervantes o els jardins reials més grans del sud d'Europa», li confessa Mario Vaquerizo.

Mario Vaquerizo i Alaska són conscients que l'anunci va generar polèmica

Tot i això, l'anunci no va agradar a tothom i va ser molt criticat a Twitter atès que presenta plans que no estan a l'abast de tothom. La periodista Lucía Taboada així ho va comentar de manera irònica al seu compte: «Han sabut captar els típics plans de Madrid. Aquest és el meu ritual de tots els dissabtes».

El cantant Marwan també va mostrar la seva opinió per Twitter, assegurant que aquest vídeo era un "meme" de Madrid: «Madrid és molt més que això, per favor. Aquest vídeo és un meme».

A FITUR on va ser presentat el vídeo, es va poder veure a Mario Vaquerizo molt content juntament amb Almeida i Ayuso. Una actitud que va fer enfadar molts seguidors de l'actor i que van comentar que a partir d'aquí començaven a «entendre moltes coses».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp