Maria Casado

María Casado va estar casada amb una coneguda periodista de La Sexta: pocs ho saben

La barcelonina ja va signar els papers de matrimoni amb una coneguda comunicadora

María Casado és notícia, l'anunci del seu embaràs al seu perfil d'Instagram ha estat tota una sorpresa. La periodista manté una relació amb la cantant i artista Martina diRosso des de fa un parell d'anys. El que molt pocs saben és que la presentadora va estar casada anteriorment amb una cara coneguda de la televisió.

María Casado, de quaranta-quatre anys, ha estat sempre vinculada a la cadena pública. Ha presentat 'La Mañana de La 1', 'Los Desayunos de TVE', el 'Telediario Fin de Semana', 'El debate de La 1' o '59 segundos'. A més, és la presidenta de l'Acadèmia de les Ciències i les Arts de Televisió i de l'Audiovisual.

Tota una vida lligada a la televisió, i ara també al teatre pel seu treball amb la productora d'Antonio Banderas, 'Teatro Soho TV'. Maria, discreta amb la seva vida privada, ha fet una excepció compartint el feliç moment que travessa amb la seva parella ara que serà mare. Casado no ha pogut evitar que transcendissin algunes de les persones amb qui ha compartit una relació sentimental.

María Casado va contreure matrimoni amb una periodista de La Sexta

Durant deu anys va tenir una relació sentimental amb la també periodista Guiomar Roglán. Amb ella va contreure matrimoni l'onze de juliol del 2014 a l'Empordà, Girona. Aleshores Maria ja era un rostre rellevant de Televisió Espanyola, presentava 'Los Desayunosde TVE' , un espai amb èxit d'audiència.

Guiomar Rolgán
Maria Casado va estar casada amb Guiomar Rolgán, periodista de LaSexta. | TWITTER

Les dues periodistes van mantenir la discreció tot el temps que va durar la relació. Guiomar, que ara treballa a 'Al Rojo Vivo' i 'laSexta Noticias', té una extensa carrera professional i ha treballat en mitjans com la cadena SER, RTVE o TV3. La relació entre Casado i Roglán va durar deu anys i no va transcendir el motiu de la ruptura.

Guiomar, allunyada del focus mediàtic, es defineix al seu perfil d'Instagram, que manté privat, com a «periodista, viatgera i mare soltera de bessons». Unes paraules amb què mostra haver apostat per la maternitat, igual que ha revelat la seva exparella María Casado.

La periodista va tenir altres parelles conegudes

María Casado, després de deixar la relació amb Guiomar, va estar unida sentimentalment a la periodista Toñi Moreno. Van coincidir en alguns programes de la televisió pública com 'Entre todos' i 'T amb T'. L'any 2016 es va difondre que les dues comunicadores mantenien una relació, cosa que va provocar el malestar de les dues professionals.

Moreno, davant els rumors d'una relació amb la periodista barcelonina, va ser contundent: «Visc de la meva feina i mai he entrat ni entraré en aquest tipus de coses sobre la meva vida personal», va explicar la periodista. La seva va ser «sortir de l'armari» de manera forçada, ja que elles volien mantenir la seva relació a la intimitat.

Toñi Moreno somrient
Toñi Moreno i Maria Casado van ser parella. | GTRES

El 2018, Maria, de nou, va tornar a enamorar-se. Unes fotos de la periodista passejant abraçada amb una altra dona, l'advocada i empresària Natalia Marcos, van confirmar la notícia. Unes imatges publicades per la revista Cor TVE, en què Casado apareixia, molt afectuosa i somrient, passejant amb la seva parella pels carrers del centre de Madrid.

Tot i això, sembla que María Casado ha trobat a Martina, la dona de la seva vida i amb qui vol formar una família. La seva presentació oficial va ser l'agost passat a la gala Starlite. Un esdeveniment que va triar la periodista per presentar la seva parella davant els mitjans de comunicació allà congregats.

Cristina Márquez, més coneguda pel seu nom artístic Martina diRosso, va néixer a Tarragona. És fotògrafa, cantant de rumba flamenca i catalana i productora musical. Ara ampliarà la família amb la seva parella, així ho anunciava aInstagram : «Maria i jo serem mares i no puc estar més emocionada».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp