Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Marisa Martín-Blázquez amb el rostre seriós

Marisa Martín-Blázquez assenyala la famosa sogra per explicar per què no hi ha amor

Marisa Martín-Blázquez ha explicat tota la veritat

Marisa Martín-Blázquez pot presumir de tenir una carrera plena d'èxits, per això és un referent per a tants periodistes. Ha creat escola i és una de les mares de la premsa del cor, sempre maneja informació de primera categoria. Recentment, ha aparegut a El programa de Ana Rosa per explicar què sap sobre la ruptura de Tamara Falcó.

Fent gala de la sinceritat que la caracteritza, Marisa Martín-Blázquez ha revelat la seva opinió sobre el tema del moment. Considera que la filla d'Isabel Preysler està molt dolguda perquè el seu xicot l'ha enganyat fins al final, mai no ha estat sincer. El pitjor és que ella confiava en la seva versió, per això el va posar davant dels fotògrafs després de sortir el famós vídeo.

Marisa pensa que «fer aquest passeig que li va obligar a fer a Tamara és el que no li perdonarà», ja que suposa un abans i un després. La marquesa sempre ha tingut una excel·lent reputació i aquest tipus d'escàndols només danyen la seva imatge. «El noi ho ha reconegut, esteu tirant massa llenya al foc», ha advertit Joaquín Prat.

Marisa respecta la postura del presentador, però creu que el seu deure és treure a la llum la veritat, per això ha assenyalat algú important. Considera que la sogra d'Íñigo Onieva no va aprovar mai la relació perquè sempre ha desconfiat de l'empresari. «A Preysler no li feia gràcia la relació, si jo soc ella i m'arriba el vídeo, també el filtro», ha comentat.

Fotomuntatge de Tamara Falcó, Isabel Preysler i Íñigo Onieva
Marisa Martín-Blázquez sap la veritat de tot allò que ha passat. | Catalunya Diari

«És clar que algú ha volgut boicotejar aquesta boda, jo no sé si és el seu germà», afegeix Beatriz Cortázar. L'experta en cor ha aprofitat per deixar clar que la marquesa de Griñón no té doble cara. «És veritat que és transparent, jo he estat amb ella mil vegades fora de càmeres i ella és així».

Marisa Martín-Blázquez sap què passarà amb la boda

Marisa és l'única que pot esbrinar els nous plans de Tamara Falcó, sempre ha fet servir fonts de molt fiables. El programa de AR ha descobert que la parella encara no s'ha acostat a l'església per cancel·lar-ne la data. «S'han precipitat els esdeveniments i de l'últim que te'n recordes és d'anul·lar el casament a l'església», opina Joaquín Prat.

Martín-Blázquez s'ha posicionat al costat de la germana d'Enrique Iglesias. «En les distàncies curtes és una persona molt bona», promet intentant frenar els detractors de la influencer. És cert que hi ha crítiques de tota mena, però ningú no pot negar que Tamara ha sortit beneficiada d'aquest enrenou.

La dona d'Antonio Montero ha defensat la filla de Carlos Falcó, ja que considera que qualsevol dona té dret a triar malament. «T'enamores d'un noi dolent i t'enamores, quin remei», comenta a El programa de AR. Marisa s'ha limitat a analitzar els fets des d'un punt de vista objectiu.

Marisa Martín-Blázquez assenyala el responsable

Marisa està convençuda que Isabel Preysler no va acceptar mai Íñigo, malgrat que en públic guardés les aparences. Ara que no hi ha amor entre l'empresari i la Tamara tot serà molt més fàcil, però l'ex de Julio Iglesias no serà gaire dura. Té una imatge que mantenir i no es pot permetre entrar en certs escàndols.

Coneix molt bé Isabel, li ha fet fotos que l'han ajudat a saber els seus secrets més inesperats. Martín-Blázquez era propietària d'una agència que passarà a la història de la premsa per haver descobert grans notícies. Els seus companys i el públic li tenen un respecte enorme, sempre té accés a tota la veritat.