Primer pla de Marisa Martín Blázquez seriosa.

Marisa Martín Blázquez, assenyalada en sortir a la llum una notícia que ningú esperava

Marisa Martín Blázquez torna a ser el centre de totes les mirades

Marisa Martín Blázquez s'ha tornat a convertir al centre de totes les mirades. I és que, malgrat que li va demanar al seu marit que no parlés d'ella públicament, Antonio Montero no ha pogut evitar compartir amb l'audiència de Telecinco una informació que ningú no s'esperava.

Després dels bons resultats que va aconseguir la primera edició de Pesadilla en el Paraíso, la direcció de Mediaset a Espanya ha decidit tornar a confiar en aquest reality per completar la graella d'aquesta cadena.

Foto de Marisa Martín Blázquez en un photocall.
Marisa Martín Blázquez s'assabenta de tot allò que ha explicat el seu marit. | GTRES
 

En aquesta ocasió, el programa ha tingut l'oportunitat de comptar amb un elenc de primera, format, entre d'altres, per Maite Galdeano, Kiko Jiménez, Begoña Gutiérrez, José Antonio Avilés o el marit de Marisa Martín Blázquez.

I, tot i que Antonio Montero sempre s'ha mostrat públicament com un amant del camp i la natura, aquests primers dies de concurs se li han fet molt durs.

Ara, i malgrat que Marisa Martín Blázquez li va demanar passar desapercebuda al seu concurs, el col·laborador de Sálvame no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora d'assenyalar la seva dona després de compartir amb els espectadors una informació que ningú no s'esperava.

Marisa Martín Blázquez es cola a Pesadilla en el Paraíso

Marisa Martín Blázquez no ha pogut evitar convertir-se en la gran protagonista de les últimes declaracions d'Antonio Montero. I és que, malgrat els seus intents per mantenir-se al marge del reality del seu marit, la periodista continua estant molt present als pensaments del fotògraf.

Aquests dos professionals de la comunicació es van conèixer durant la seva etapa universitària i va ser precisament allà on va començar la seva història d'amor. Però, l'any 2015, tots dos van anunciar per sorpresa que, després de 25 anys d'amor i dos fills en comú, havien decidit separar-se.

Tot i que, a hores d'ara, tot apunta que han tornat a ser una família, ni Marisa Martín Blázquez ni el fotògraf han volgut aprofundir sobre en quin punt es troba la seva relació. Fins ara.

Durant una de les seves reflexions dins de Pesadilla en el Paraíso, Montero s'ha obert amb tota l'audiència del programa i ha decidit aclarir tots els dubtes que s'han generat al voltant de la seva relació.

El granger no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de compartir amb tots els espectadors com es va gestar la seva història d'amor amb Marisa Martín Blázquez.

«Ens vam conèixer a la universitat, després vam començar tots dos a fer fotos de famosos que no teníem ni idea», ha començat relatant el paparazzi, abans de donar alguns detalls més.

Captura d'una connexió de 'Pesadilla en el Paraíso' amb Carlos Sobera i Antonio Montero.
El marit de Marisa Martín Blázquez se sincera a 'Pesadilla en el Paraíso'. | Mediaset
 

«A segon de carrera vam anar a una acampada i feia fred. Ens vam ficar tots en una botiga i allí va sorgir tot. A mi m'havia agradat a primer i ja a segon no m'agradava…».

A continuació, i tot i saber que a Marisa Martín Blázquez «no li agrada que parli d'ella» a la televisió, Antonio Montero no ha tingut problemes a l'hora de confessar que és el que ella significa a la seva vida. «Aquest any farem 40 anys junts. És el meu tresor».

«La meva dona per mi és tot. És la dona de la meva vida, la meva família, la meva amiga, és tot…», ha assegurat el granger, obrint el seu cor. I, encara que és conscient que «la vida és llarga» i que, de vegades, és «una mica entremaliada», sap que la periodista és la dona amb qui vol passar la resta de la seva vida.

Fotomuntatge d'Antonio Montero i Marisa Martín Blázquez.
Antonio Montero sap que Marisa és la dona de la seva vida. | CatalunyaDiari
 

Per la seva banda, Marisa Martín Blázquez ha decidit mantenir-se al marge del concurs del seu marit. En una de les seves últimes intervencions a Fiesta, la col·laboradora va assegurar que no li preocupa el fet que Antonio hagi de viure en una granja, ja que és molt amant de la natura.

«El camp, els animals, les gallines… És el seu medi natural. Ell és feliç allà. Si li fiquen un altre tipus de bestioles, ja no sé com acabarà el tema. Normalment, ell es posa un impermeable».

I malgrat que Marisa Martín Blázquez considera que Antonio Montero és molt fàcil de portar, també ha deixat clar que té un fort caràcter. «Té una ironia fina que de vegades et dona molt per sac. No és d'enfadar-se, però també té un límit».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp