Imatge de Marta Riesco i Antonio David Flores posant a un 'photocall'

Marta Riesco i Antonio David Flores tornen a donar la raó a Olga Moreno

Marta Riesco revela un detall íntim que deixa a més d'un bocabadat

Marta Riesco i Antonio David Flores s'han encarregat de donar una vegada més la raó a Olga Moreno. Així és, doncs en els darrers mesos en què se'ls ha pogut veure a multitud de celebracions i sopars, la parella no ha desaprofitat gens ni mica el temps ni els diners.

Recentment, la reportera revelava una dada que no passava desapercebuda per als espectadors. No obstant això, el seu treball a la televisió li permet portar una vida molt esplaiada i sense problemes per arribar a final de mes, cosa que es pot comprovar pràcticament cada dia.

Marta revelava a Mtmad el preu que havia de pagar pel seu pis de Madrid i, segurament, molts no els ho podrien permetre. Viu en una zona molt tranquil·la, a prop del seu lloc de treball i en un bon barri de la capital. És a dir, ho té tot per ser feliç al costat d'Antonio David Flores.

El seu sou com a periodista sembla ser força elevat. Durant molts anys ha estat lligada al programa d'Ana Rosa Quintana, qui ha tingut fama de pagar molt bé als seus empleats. A això se li uneixen les col·laboracions que realitza a les xarxes socials, on també es mostra molt activa.

Sí, perquè Marta es pot considerar tota una 'influencer', que treu partit també del seu perfil d'Instagram. Va començar vivint-hi de soltera, però fa uns mesos també es va traslladar amb ella el seu noi. El que no se sap, però, és si les despeses de l'habitatge les assumeix en solitari o les comparteix amb l'exguàrdia civil.

Imatge de Marta Riesco vestida de follet a les intal·lacions de Mediaset
Marta Riesco va revelar el que paga per la casa on viu amb Antonio David | Europa Press

Marta Riesco no va tenir inconvenient a confessar que el preu de la casa rondava «entre els 1.100 i els 1.300 euros al mes». A això possiblement caldria afegir-hi altres consums com la llum i l'aigua. En qualsevol cas, per a ella és tota una 'ganga' després de comparar-ho amb el que paguen altres companys que resideixen a la zona.

Es va decantar al seu dia pel barri de Las Tablas, sobretot per la tranquil·litat i perquè es troba a «10 minuts de Telecinco». Això últim és una cosa que valora molt, sobretot, perquè «no li agrada gens matinar». Durant una època entrava molt d'hora a treballar quan feia les funcions de redactora a El programa de Ana Rosa.

Tot i això, ara té altres responsabilitats laborals al programa Fiesta, que li exigeixen estar al peu del canó els caps de setmana. En qualsevol cas, se sent molt afortunada per evitar els embussos de la capital i dormir uns minuts més cada dia.

En aquesta zona ha trobat l'assossec que tant demanava al costat de la seva parella. I han convertit aquest atractiu pis en el seu niuet d'amor, decorant-lo al seu gust des del primer instant. Antonio David també hi està encantat.

Marta Riesco ensenya casa seva

Marta Riesco no va tenir inconvenient a mostrar casa seva i de passada posar-li les dents llargues a la majoria. Ha explicat que li encanten les llars amb color, que tinguin «alegria» i «personalitat». Entre els tons que més l'atreuen hi ha els terra i els blaus.

És possible que ara en compartir-lo amb Antonio David s'hi hagi de posar d'acord pel que fa a la decoració. Tots dos són molt diferents pel que fa a estils, però segurament coincidiran en molts detalls.

Antonio David Flores i Marta Riesco
Antonio David Flores fa uns mesos que viu amb Marta Riesco al seu pis | Europa Press

El més probable és que la reportera també hagi aportat el seu granet de sorra a la nova casa de Màlaga. Sí, ja que el seu noi ha llogat un pis a la capital de la Costa del Sol, on té previst estar amb els seus fills. I com es va poder apreciar recentment, la decoració també resultava molt atractiva, deixant entreveure el seu bon gust.

Així les coses, Marta Riesco no té cap inconvenient a reconèixer que està encantada amb la seva casa a Madrid. A més, creu que paga poc per a tot allò que li ofereix.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp