Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Chelo García Cortés i Marta Roca agafades de la mà

Marta, la dona de Chelo García Cortés, revela els pitjors presagis

Chelo García Cortés està passant per una de les pitjors etapes de la seva vida

No hi ha cap dubte que una de les persones que més està patint amb la mort de Jesús Mariñas és la periodista Chelo García Cortés. I és que aquests dos grans de la comunicació no només eren companys de professió, sinó que, a més, els unia una llarga i forta amistat.

Des que es van conèixer l'any 1974, es va forjar entre ells una bonica relació que ha perdurat fins a aquest fatídic 10 de maig. Segons ha explicat Chelo, Mariñas va ser una de les primeres persones que li va donar la mà quan es va mudar a Barcelona.

Chelo García Cortés en un plató de televisió
Chelo García Cortés no esperava aquesta trista notícia   | GTRES

Per aquest motiu, Marta està molt preocupada per la seva parella. I és que, des que va saber la notícia, la comunicadora no ha aconseguit aixecar cap.

Ara, la dona de Chelo García Cortés ha revelat el buit que sent la seva parella després de perdre un dels seus grans amics. «Estic trencada, però no puc plorar».

Chelo García Cortés lamenta la mort de Mariñas

Aquest dimarts, Chelo García-Cortés va connectar en directe amb 'Sálvame' per parlar sobre la seva amistat amb aquest gran de la premsa social del nostre país. I és que, la mort de Jesús, després de no poder superar el seu càncer de bufeta, ha deixat orfe el món del cor.

Durant aquesta connexió telemàtica, la periodista va voler compartir amb tots els seus companys com es troba després de saber aquesta trista notícia.

Jesús Mariñas
Chelo García Cortés no esperava la mort de Jesús Mariñas  | EP

«L'última vegada que vaig veure Jesús va ser dissabte 23 d'abril i aquest matí quan em van trucar per comunicar-me la notícia era una cosa que no volia i no esperava», va dir Chelo García Cortés visiblement afectada.

Tot i que, com ella mateixa va confessar, ha entrat en un estat de xoc que no li deixa expressar el dolor. «Estic trencada, però no puc plorar perquè us estic veient ara, estic veient les imatges de Jesús...», va assegurar sense poder acabar de parlar.

¿Qué le ha pasado realmente a Jesús Mariñas? Así han sido sus últimos días antes de morir

Per a la periodista, aquest home de 79 anys era més que el seu amic. «Ha estat un company i un home amb la ploma molt esmolada i amb la llengua també, però, amic per sobre de tot».

Abans d'acomiadar-se de 'Sálvame', Chelo García Cortés va assegurar que se sent totalment «devastada» i que era una notícia que no s'esperava rebre. Però, sens dubte, el que més va commoure l'audiència del programa va ser la trista reflexió que va fer tot seguit.

Elio i Jesús Mariñas
Chelo García Cortés està molt agraïda per tot el que ha fer Elio Valderrama   | Xarxes Socials

«Amb la mort de Mariñas és la primera vegada que sento que m'estic quedant sola. Són molts anys de complicitat, de discussions, de secrets compartits...».

Chelo García Cortés va aprofitar el seu últim minut de connexió per agrair-li al marit del seu amic tot el que ha fet durant aquest temps. «Vull fer un petó fort a Elio, perquè ha sabut estar al costat de Jesús aquests últims anys».

Chelo García Cortés s'acomiada del seu amic a les xarxes socials

Tot i el complicat moment pel qual està passant, Chelo García Cortés ha volgut acomiadar-se del seu gran amic com es mereix. La periodista ha anat a les xarxes socials per donar l'últim adéu a Mariñas, i ho ha fet de manera molt especial.

A través del seu perfil d'Instagram, la col·laboradora de Telecinco ha publicat unes imatges al costat del periodista, a qui afectuosament anomena Suso.

«Suso, fa uns quants anys d'aquesta imatge, però volia compartir-la perquè ells també t'estimaven i vam viure junts moments meravellosos a Barcelona», ha començat relatant la comunicadora.

«Suso, te'n recordes d'aquests viatges inoblidables amb Elio, el teu marit i el teu company de vida, i amb la Marta, la meva companya de vida? No sé on ets, però segur que hi ha d'haver mar, sol i sorra. Querote moito. Bicos», va finalitzar Chelo García Cortés.