Primer pla de Laura Escanes amb el rostre seriós

La catalana Laura Escanes s'assabenta per altres que s'ha acabat

Laura Escanes rep una notícia que afecta de ple la seva família

Laura Escanes ha conegut una notícia que afecta de ple un dels membres de la seva família. La 'influencer', que està totalment centrada en la seva feina i en la cura de la seva petita Roma, tindrà més temps per gaudir del seu marit després de ser acomiadat.

Més que un acomiadament, es tracta de la cancel·lació d'un dels programes que presentava Risto Mejide a Cuatro. La cadena germana de 'Mediaset' també afronta problemes d'audiència i els directius han decidit prescindir de 'Todo es verdad'.

Laura Escanes ja coneix la decisió que afecta de ple la seva família

La dona de Risto Mejide s'ha convertit en el màxim suport amb què compta el publicista després de l'última garrotada professional que ha rebut. Tal com va publicar 'Mediaset' en un comunicat, el programa 'Todo es verad' ha arribat al final.

'La Fábrica de la Tele', productora encarregada del format que s'emetia a Cuatro dimarts a la nit, ha decidit acatar la decisió de Vasile. D'aquesta manera, la versió nocturna de 'Todo es mentira' ha estat cancel·lada de manera categòrica.

Imatge de Risto Mejide i Laura Escanes abraçats i somrient
Laura Escanes tindrà més temps per gaudir del seu marit | Instagram

A punt de fer un any des de la seva estrena, l'espai presentat per Mejide ha anat patint notables baixades d'audiència. Si bé és cert que en els millors moments va aconseguir imposar-se a 'El Objetivo' d'Ana Pastor, últimament només ha aconseguit el 4,4% de quota de pantalla. El mateix Risto va anunciar el seu comiat a través de les xarxes socials confirmant que el dimarts 10 de maig era el darrer programa.

No obstant això, la decisió de la cadena ha enxampat per sorpresa molts que no han trigat a fer-se ressò de la notícia. L'enrenou ha estat màxim i el publicista ha hagut de pronunciar-se sobre el seu acomiadament aparent.

Molt molest, va aprofitar les xarxes per deixar clares algunes de les qüestions que començaven a circular pels mitjans. «No acostumo a emetre missatges d'aquest tipus, però aclariré tots els dubtes que hi hagi», començava dient. «No m'han donat la pitjor notícia per la cancel·lació del programa ni hi ha hagut cap sorpresa», ha assenyalat.

Laura Escanes aplaudeix les paraules del seu marit

Sempre fidel a deixar les coses clares, Risto no perd l'oportunitat de dirigir-se als seus seguidors per explicar-los a què es deu la cancel·lació del seu programa. Així les coses, va voler que no hi hagués cap dubte que ell era coneixedor del que passaria.

«Us explico què ha passat», avançava. «Un programa que estava previst per a dos mesos, ja que ha estat durant més d'un any i ha estat una benedicció per a tothom», explicava. «Ens ha donat moltíssimes alegries. Què passa? Que estava previst que s'havia d'acabar», finalitzava.

D'aquesta manera, el marit de Laura Escanes afirma que tot és perquè el programa tenia data de caducitat. Encara que el cert és que les baixes audiències tampoc no han ajudat que els directius li donin una segona oportunitat.

'Todo es verdad' és el segon format que Cuatro cancel·la després de l'estrepitós fracàs de 'Baila Conmigo', presentat per Nagore Robles. Així doncs, sembla que 'Mediaset' no acaba de solucionar els seus problemes d'audiència i continua apostant per fer canvis a la seva graella.

Serà Carmen Porter l'encarregada d'agafar el relleu de Risto al capdavant de 'Futura'? Sí, és a dir, un espai presentat per la dona d'Iker Jiménez on s'abordaran les darreres novetats tecnològiques. Aleshores, veurem si ella té millor sort i aconsegueix rellançar una de les franges horàries més complicades a la televisió.