Primer pla de Rocío Flores.

Rocío Flores trenca el silenci i decideix explicar tota la veritat

Rocío Flores s'ha sincerat sobre la seva principal preocupació d'aquestes darreres setmanes

Rocío Flores és sempre el centre d'atenció. Sigui per les polèmiques familiars, per les infidelitats del seu xicot o per la batalla que manté amb la seva mare, no està ni un minut tranquil·la.

La filla de Rociíto saltava a la palestra fa uns anys, participant en un reality com a defensora del seu pare, que hi concursava. Tot i que llavors deia que la tele no era per a ella, li va agafar el gust a la càmera i ja no l'ha deixada.

Ara, té cadira fixa cada setmana a 'El programa de Ana Rosa' i a 'Ya son las ocho'. Des d'allà comenta l'actualitat i opina sobre tots els embolics que envolten la família. Últimament, Rocío Flores fa les seves aparicions televisives dreta, sense seure al sofà o la taula amb la resta de col·laboradors.

El motiu és la lipoescultura que es va fer fa unes quantes setmanes i que l'ha portada, literalment, pel camí de l'amargura. Tot i que la filla d'Antonio David Flores s'ha esforçat sempre per aparentar normalitat, s'acaba de sincerar sobre la realitat d'aquesta intervenció.

Rocío Flores parla clar sobre els dolors que pateix

Rocío Flores ha viscut un canvi físic força radical en aquests últims anys. Poca cosa queda de la jove tímida i amb sobrepès que vam conèixer a GH VIP. La parella de Manuel Bedmar s'ha posat fil a l'agulla i ja porta unes quantes operacions i tractaments per millorar la silueta i retocar la seva cara del tot.

Pel que fa a la lipoescultura de cos sencer que es va realitzar, Rocío ha explicat que és molt dolorosa. «Els primers dies són crucials, no pots fer pràcticament res sola, però això depèn de cada persona». La jove assegura que té el llindar del dolor molt baix i que «ho vaig passar molt malament».

La tertuliana es defineix com a «pèssima pacient». Porta des del 28 de març amb una faixa «que no em trec per res, ni per dutxar-me perquè és com un neoprè i em banyava i després m'assecava amb l'assecador. Aquest moment era un suplici».

En aquests moments, Rocío encara ha de portar «una taula de suro i dues faixes tubulars que no em puc treure pràcticament durant el dia». Per dormir ja no porta aquestes peces encara que durant el dia «me la segueixo posant perquè noto que em comprimeix la pell i em sento més segura».

Captura instagram Rocío Flores
Rocío Flores mosta el suro que porta sota la faixa | INSTAGRAM

Confessa que «encara estic regular perquè tinc força inflamació a l'abdomen i a la zona dels flancs s'han creat bonys».

L'operació, si escau, va durar 4 hores «i hi va haver alguna complicació. Tot és triar bé les persones». Ara té diverses cicatrius a la pell. «Són puntets petits (amb el temps no es nota res) que apareixen en funció del que et treguin i on. Jo en tinc uns quants!»

Rocío, que fa 1,59 m, assegura que «m'han tret 4 quilos de greix en total, m'ho noto sobretot a la roba».

Ara li queda una recuperació llarga i lenta que pot durar entre sis mesos i un any. També és conscient que «ara he de començar a fer esport i anar a poc a poc endurint. De moment ja puc començar per les cames i l'esquena, tot menys els abdominals».

Captura d'instagram de Rocío Flores
Rocío Flores mostra les cicatrius de l'operació | INSTAGRAM

L'embaràs del què Rocío Flores encara no ha parlat

Un dels dubtes dels seguidors de Ro Flores és si es podrà quedar embarassada després de la lipoescultura. Ella mateixa confessa que «li fa por» saber la resposta, per la qual cosa encara no s'ha atrevit a formular-la als doctors.

Té previst interessar-se pel tema a la següent revisió que té programada. Un dels seus desitjos és el de ser mare jove, de manera que la maternitat ja li ronda pel cap.

Un altre aspecte que ha deixat sense paraules els seus seguidors és la manera com ha d'orinar Rocío.

«Faig pis de peu. Vaig aprendre amb la faixa de cos sencer, tenia un forat al mig i així vaig aprendre. Ara que no la porto i porto les tubulars, doncs tampoc puc asseure'm bé amb elles posades així que la veritat és que em va força millor».