Primer pla de Letícia Ortiz amb posat seriós

Letícia, sense paraules: el divorci de 12 milions d'euros que no esperava veure

Letícia ha conegut avui una notícia inesperada d'una família reial

Letícia manté molt bona relació amb les altres cases europees. Per aquest motiu, s'ha quedat estupefacta en conèixer avui que una parella s'ha separat. Ens estem referint a la formada per Albert de Mònaco, de 64 anys, i Charlène, de 44 anys.

Oficialment no s'ha confirmat aquesta ruptura, però ja són diversos els mitjans francesos que donen per certa la situació. És més, han arribat a revelar que els encara marit i muller han signat un acord que permetrà que ella pugui viure fora del Principat.

Imatge d'Albert II de Mònaco al costat de la seva dona Charlene.
La reina d'Espanya ha vist que avui els prínceps de Mònaco són notícia per la seva relació. | Europa Press
 

Letícia coneix la separació

Letícia, per la seva posició i passat com a periodista, està sempre al dia de l'actualitat nacional i internacional. I és això el que l'ha fet descobrir que els monarques de Mònaco han decidit agafar camins separats.

Imatge d'Albert II de Mònaco i la seva dona Charlène.
Letícia ja sap que Albert de Mònaco i Charlène han pres camins separats. | GTRES
 

Pràcticament des que Albert de Mònaco i Charlène van contraure matrimoni han hagut de suportar rumors. En concret, indicaven que el seu no era un amor sincer i que la seva relació estava a la corda fluixa. I aquestes informacions es van incrementar quan ella va ser a Sud-àfrica durant uns quants mesos per recuperar-se d'una malaltia.

Ara ja ha tornat a casa, però els rumors no s'han mitigat. Fins i tot han crescut. I bona mostra d'això és la informació que ha publicat avui la revista Voici.

En efecte, aquest mitjà ha revelat que els prínceps de Mònaco han decidit posar punt final a la seva relació. Això sí, no tenen previst que això es confirmi de manera pública. És una cosa que, pel que sembla, mantindran en la seva estricta intimitat.

Letícia descobreix l'acord dels prínceps

Letícia també deu haver sabut que perquè cap de les dues parts reveli la seva separació hi ha un acord privat que han signat. Segons ha revelat la premsa, han signat un contracte confidencial que disposa de diverses clàusules. Aquestes, pel que sembla, han estat recollides per petició de l'exnadadora i com a condicions per no fer el pas de divorciar-se.

Imatge de la princesa Charlène al Gran Premi de Fórmula 1.
Letícia acaba de descobrir les condicions que Charlène ha imposat al contracte confidencial. | GTRES
 

En aquest document s'estableix, per exemple, que Charlène rebrà anualment la barbaritat de 12 milions d'euros. Una elevada quantitat que li servirà per, entre altres coses, iniciar i gaudir d'una vida nova i en solitari. Sembla que aquesta ha decidit dur-la a terme a Ginebra (Suïssa), en una casa molt propera a l'hospital on ha estat tractada de la seva malaltia.

Imatge d'Albert de Mònaco i Charlène de Mònaco.
Charlène haurà de continuar exercint de primera dama de Mònaco. | Europa Press
 

De la mateixa manera, també podrà rebre altres quantitats de forma periòdica que anirien destinades a l'adquisició d'una residència pròpia, per exemple.

Així mateix, es recull en aquest contracte que, tot i trobar-se allunyada de Mònaco, podrà anar sempre que vulgui fins allà per estar amb els seus fills. I és que aquests, els bessons Jacques i Gabriella, viuran amb el pare. Tot i això s'ha estipulat que, com és lògic, els petits passaran part de les vacances amb la seva mare.

Segons la premsa, hi ha una cosa més important en aquest acord subscrit per la parella. S'hi estableix que, a canvi de tot el que s'ha citat, ella continuarà exercint com a primera dama del país pel qual és princesa. Per això haurà de viatjar fins a ell per poder desenvolupar l'esmentat rol en els diferents actes oficials (gal·les, festes nacionals...) que requereixin la seva presència.