Primer pla de Marta López Álamo, model i xicota de Kiko Matamoros

Marta López Álamo anuncia la seva boda amb Kiko Matamoros i passa el pitjor

Marta López Álamo ha fet realitat el seu gran somni

Marta López Álamo ha donat la notícia que tots estaven esperant: es casarà amb Kiko Matamoros, el seu xicot des de fa tres anys. Han rebut moltes crítiques, però l'amor ho pot tot i han demostrat estar per sobre dels seus detractors. Tot i això, els rivals del col·laborador no descansen i s'han llançat a les xarxes per fer el pitjor: se n'han burlat.

Marta López Álamo sempre ha explicat que la diferència d'edat que hi ha entre ella i el tertulià no suposa cap problema. Han superat tots els obstacles i han deixat clar que lluitaran fins al final per tenir el que es mereixen: un bonic casament. L'esdeveniment, però, ha trigat a arribar, ja que Kiko va revelar que es volia casar fa més d'un any.

Kiko Matamoros i Marta López Álamo
Marta López Álamo formalitzarà la seva relació amb Kiko Matamoros | CatalunyaDiari

Marta López té clar que no vol formar part de certs negocis, té tracte amb la premsa del cor, però des de la distància. Concedeix entrevistes a Lecturas, la seva revista de capçalera, tot i que no en vol concedir  a Sálvame. No obstant això, ara que el seu enllaç és un secret de domini públic no tindrà més remei que donar explicacions.

Marta ha intentat mantenir-se al marge dels conflictes de Kiko, però sempre surt esquitxada i no sap com posar-hi remei. Ha heretat els detractors del tertulià, que el critiquen i l'acusen de moure's per interessos mediàtics. Matamoros assegura que la seva xicota no té necessitat d'estar amb ell per ser famosa, ja que és una model internacional.

Marta López Álamo envia un missatge impactant

Marta López ha desfilat a les millors passarel·les i ha vestit roba dels dissenyadors més populars del moment. No necessita el polemista per res, el seu amor és completament sincer i vol formar una família al seu costat. Al seu moment, va explicar que volia casar-se i que després tindria un nadó, perquè és una cosa amb què sempre ha somiat.

La 'influencer', però,  se sorprendrà en llegir les opinions de les xarxes socials, ja que hi ha persones que han estat força dures. De totes maneres, hi està acostumada i sap que és el preu que ha de pagar per mantenir una relació amb una cara tan popular. No li importa el que diguin, de fet ha anunciat el casament a Instagram perquè també té molts defensors.

«Per fi us explico que fa uns dies va passar això, alguns dels nostres amics i família ho sabien i ho volíem compartir amb vosaltres. No em pot fer més feliç casar-me amb tu: sí que vull, amor meu», ha escrit Marta. Les reaccions no han trigat a arribar i no totes són positives, però saben que la seva història és real.