La feina 'extra' de la xicota de Kiko Matamoros durant les vacances

La model ha explicat tots els detalls del viatge a Mèxic

El col·laborador Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'
La xicota de Kiko ha explicat els detalls sobre les seves vacances a Mèxic | Telecinco

Anita Matamoros ha declarat públicament una guerra contra la parella del seu pare, Marta López Álamo. De fet, la filla de Kiko Matamoros ha intentat vetar-la d'alguns locals on les dues coincidien. Cansada de les crítiques que rep i que no es pari de qüestionar la seva relació sentimental, Marta ha decidit parlar clar en una entrevista en exclusiva a 'Lecturas'.

La model, cansada dels atacs que ha rebut, ha decidit respondre a la humiliació a la qual s'ha vist sotmesa, contínuament, per part d'Anita: «A les xarxes socials em diuen egoista per deixar que Kiko marxi de vacances, com si ell no fos prou gran per prendre les seves pròpies decisions». La model explica que, des del seu refugi a Mèxic, tots dos estan més units que mai.

De viatge poques hores després de rebre l'alta

Kiko va rebre l'alta el dissabte i el mateix diumenge a la nit la parella estava agafant un avió per marxar de vacances on han visitat Tulum i Holbox: «El vol va ser una mica dur, cansat. Ell estava molt dèbil, no podia mantenir-se molt de temps dret, està prenent antibiòtics molt forts i havia estat 20 dies tombat», confessa la model.

La fortalesa de Kiko ha sorprès a tothom, fins i tot a la seva xicota: «Els metges al·lucinaven amb Kiko, van dir que tenia el nivell de proteïnes i la massa muscular d'una persona de 40 anys». Marta ha explicat que durant el trajecte en avió «Kiko portava la bossa de drenatge penjant i li vaig estar netejant el catèter. Tenim contacte continu amb el metge. Kiko és admirable».

La millor 'infermera' per Kiko

Marta ha actuat en aquests dies com la particular 'infermera' de Kiko, ja que ha hagut de fer-li cures i ha explicat que fins i tot se li va sortir una mica el catèter de la ferida a Mèxic i «vaig haver de reintroduir-li. Són complicacions menors».

Marta també ha parlat de la 'guerra' que li ha declarat la filla menor de Kiko: «Ana té una guerra amb mi, però no és mútua». La model ha explicat com va començar tot: «Al començament no hi havia problemes però tot es va torçar. Kiko no ha arremès contra Ana, l'únic que ha fet ha estat defensar-me, vol educar a la seva filla bé i no consentir actituds irrespectuoses».


Comentaris

envia el comentari