Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Marta López

Marta López s'atreveix a confirmar l'última notícia sobre Jorge Pérez

Marta López destapa la veritat sobre el personatge del moment

Marta López ha donat la cara des de casa seva a Pozuelo de Alarcón i ha obert les portes a 'Sálvame', el programa on treballa, per parlar d'un tema certament espinós.

Tothom volia conèixer la reacció de l'exconcursant de 'Gran Hermano' després de la controvertida entrevista de Jorge Pérez a 'Déjate querer'. Segons Marta López, li va faltar ser més autocrític després de tot allò que ha passat amb el tema del seu afer amb Alba Carrillo.

El matrimoni format per Jorge Pérez i Alicia Peña reapareixia a la televisió d'una vegada per totes. Ho feia després que l'exguàrdia civil fos prop de tres mesos sense donar senyals de vida al mitjà en què el gran públic el va conèixer.

La veritat és que la tornada de l'exguàrdia civil va generar molta expectació i tots volien saber si realment n'estava penedit. Especialment, si havia enganyat la seva dona en aquella festa de la productora Unicorn Content.

Marta López confirma l'última notícia sobre el televisiu

Jorge sempre va negar haver tingut alguna cosa amb la col·laboradora de 'Ya es mediodía', encara que tant Alba com Marta López van confirmar el que va passar de matinada a casa de Marta.

El cas és que, suposadament, els dos televisius haurien tingut una relació completa. Marta López s'ha dignat a 'opinar' des de casa seva amb algú que l'ha atacada de manera contundent per criticar Jorge. Estem parlant de Cristina Porta.

Totes dues han donat els seus punts de vista des del saló de casa de Marta. De fet, l'exconcursant de 'Gran Hermano' no s'ha quedat callada davant de les indirectes de l'exguàrdia civil a l'entrevista de dissabte passat. Pérez va assenyalar clarament Alba i Marta com les culpables de la seva situació i de posar-li una trampa per deixar-lo malament. No els perdona tot el que ha patit la seva dona durant aquest temps després de tot allò que han dit als platós de Telecinco.

Foto de Marta López a 'Sálvame'
Marta López ha donat la cara des de casa seva. | Telecinco

Això sí, Marta ha assegurat que els únics que saben el que va passar a casa seva són Alba i Jorge, i no vol donar més detalls de què va passar aquell dia.

Jorge Pérez treu de polleguera Marta després de l'entrevista de dissabte

Jorge Pérez va assegurar a 'Déjate querer' que aquests dos mesos i mig han estat «devastadors» i «demolidors». Des del seu punt de vista, s'ha sentit «anul·lat» i criticava que només es va sentir una part de la història. «Prenem la decisió que això no s'ha de resoldre en un plató perquè considerem que hi ha una gravetat que no permeto», va sentenciar.

Jorge va exposar que ara hi ha un «procediment obert» i no es pot expressar com li agradaria. «S'han explicat moltes coses que no coincideixen amb el que va passar i això ha generat un gran mal», ha dit.

La contundent resposta de la col·laboradora de 'Sálvame'

Jorge estava «especialment decebut» amb una persona i Marta López es donava per al·ludida unes hores més tard. «Em sento al·ludida, crec que li va faltar un mea culpa, crec que ell també va fer alguna cosa malament, no la resta del món».

D'altra banda, Marta va afirmar que s'alegra que el matrimoni està bé, però va deixar caure una indirecta: «No em sembla just fer mal a altres persones que diuen que és una mentidera». Mentrestant, la convidada Cristina Porta assegurava que el que ha explicat Jorge és «la seva veritat», però per a Marta només n'hi ha una veritat. «Si ho hem vist tothom!», li responia de manera desafiadora.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!