Marta López a Madrid a l'abril de 2020

Marta López confessa als seus fills que ha estat a punt de vendre-ho tot

La tertuliana va tenir problemes econòmics importants

Marta López torna a somriure. Ha revelat que al seu moment va estar a punt de perdre la casa que té a Madrid per problemes econòmics. Ara, assegura que «poder viure aquí és un somni».

La col·laboradora de televisió ha ensenyat casa seva a la revista 'Lecturas, on surt radiant de felicitat en companyia de la seva parella, Rubén, de qui diu que està molt enamorada. Després de molts anys vivint a la província de Toledo, ha decidit mudar-se a Madrid.

«Vaig comprar aquesta casa quan treballava a 'Crónicas Marcianas'», explica Marta. D'això ja fa més de vint anys, però «només hi he viscut sis mesos", explica. I és que, poc després de comprar-la, es va mudar a Talavera de la Reina i va decidir que el millor era llogar-la per a sufragar les despeses de la hipoteca.

En els moments més delicats econòmicament, va intentar vendre-la, però es va adonar que «tot havia baixat tant que no em compensava». Reconeix que durant aquella època va viure un autèntic «martiri», ja que «amb el que pagaven els llogaters, no cobria la hipoteca, i em va costar molt mantenir-la».

Ara, però està encantada amb aquesta casa. La comparteix amb els fills i amb el seu nòvio quan aquest s'acosta a la capital. No hem d'oblidar que Rubén és guàrdia civil destinat a Còrdova.

Primer pla de Marta López amb el cabell llis i parlant amb algú
Marta López va tenir problemes per a pagar la hipoteca | GTRES

Marta creu que l'esforç ha valgut la pena. Tot i això, no oblida els mals moments que ha passat per culpa d'aquesta casa. «Vaig estar a punt de perdre-la un munt de vegades», admet.

El manteniment li suposava un gran esforç. Assenyala que «vaig venir de Talavera amb una mà al davant i una al darrere. Amb els tres nens, sense poder pagar la hipoteca durant nou mesos, fins que vaig remuntar».

Com molts altres personatges de la televisió, López va veure com cada vegada anava tenint menys presència als programes. Això la va obligar en certa manera a reinventar-se, a engegar nous projectes. Tot perquè als seus fills no els faltés de res.

Va muntar un càtering i una botiga de vestits de núvia, entre altres coses. Ara respira una mica més alleujada gràcies a les col·laboracions que fa a 'Sálvame' i a 'Fresh'. Té uns ingressos pràcticament fixos que li permeten portar una vida bastant acomodada.

En tot cas, assegura que no tot és tan bonic com la gent pensa. «A la tele no cobrem milionades, com molta gent creu». Assegura que a l'hivern s'ha vist obligada a estrènyer-se el cinturó alguna vegada, sobretot amb la calefacció.

«Avui l'he encès perquè veníeu a fer el reportatge», però després de rebre una factura de 1.200 euros ho va tenir molt clar. «A prendre pel sac, fora, no la poso més», confessa.

Marta López ha de pagar una hipoteca molt alta

Marta López presumeix de casa a 'Lecturas', però aquesta propietat li implica fer un esforç important cada mes. Assenyala que, per a no arribar tan justa a final de mes, ha optat per abaixar la hipoteca. 

«Ara pago 2.300 euros al mes d'hipoteca, però, tal com estan les coses, demanaré que me l'abaixin i ampliaré els anys de termini per a pagar menys», apunta. Una xifra considerable si tenim en compte el manteniment que exigeix l'habitatge i que ha de tirar endavant els seus tres fills.

Fotomuntatge de Marta López i Alejandro Albalá
Durant un temps, a Marta López se la va relacionar amb Alejandro Albalá | Catalunya Diari

En qualsevol cas, res sembla treure-li el somriure de la boca. La col·laboradora és molt feliç amb la seva parella, Rubén, i no té cap problema per a proclamar-ho en públic.

Ha deixat enrere les crisis sentimentals i els rumors d'infidelitat que afectaven la relació i està més il·lusionada que mai amb ell.

▶️ Marta Riesco rompe su silencio y habla de la portada de la revista Semana