La foto que aclareix del tot la situació sentimental de Marta López

Es confirma la nova parella de l'estiu

Marta López al plató de 'Sálvame'
Marta López ja no amaga el seu amor | Instagram

Marta López va ser notícia fa uns mesos després de descobrir en directe que la seva parella del moment, Alfonso Merlos, li estava posant les banyes amb la periodista de 'Socialité' Alexia Rivas. Merlos es trobava enmig d'una videotrucada quan Alexia va passar per darrere seu sense adonar-se'n. Sens dubte va ser un gran escàndol mediàtic. 

Això va causar un gran dolor a la que va ser concursant de 'Gran Hermano 2'. No obstant això, sembla que el cor de Marta López ja s'hauria recuperat, i és que la col·laboradora ha trobat de nou l'amor amb un exfutbolista i rostre molt conegut de Telecinco

«Estic encantada, feliç»

Ha estat al programa 'Sálvame' on s'ha confirmat la nova parella de l'estiu. Marta López ha reconegut que es coneixen des de fa dotze anys, i que sempre els ha unit una molt bona amistat. «Em tenia boja de sempre. Inclús conec a la mare d'Efrén». Així és, parlem d'Efrén Reyero, el que va ser dues vegades tronista a 'MYHYV'. 

La col·laboradora ha afirmat que, de moment, «evidentment hi ha alguna cosa, però no sé posar-li nom». Tot i això, ha deixat clar que està vivint un moment molt especial: «Estic encantada, feliç. Efrén no pot ser més guapo i està claríssim que he estat tota la setmana amb ell, veient-lo a Màlaga».

El primer a compartir una imatge junts a les xarxes socials ha estat Efrén, acompanyant la fotografia amb un romàntic missatge: «Perquè la vida 'és un joc perfecte del destí'. On les mirades es creuen. On el somriure et delata. On el cor sent. On la felicitat sembla que mata». 

Marta López i Efrén Reyero
Efrén ha compartit aquesta imatge amb Marta López al seu perfil d'Instagram | Instagram

Amb aquesta foto, Efrén confirma que està vivint al costat de Marta López una etapa molt feliç. L'inici d'aquesta relació ajudarà als dos a borrar el mal que els han causat les seves útlimes parelles, sobretot Alfonso Merlos a Marta.


Comentaris

envia el comentari