URGENT

👉 La Covid no frena i la pressió assistencial als hospitals catalans augmenta

A la llum el suposat muntatge de Marta López que fins ara ens hem cregut

Són molts els que qüestionen ja la seva nova relació

Marta López al plató de 'Sálvame'
Marta López podria estar protagonitzant un muntatge | Instagram @martalopeztv

Sembla que per fi Marta López ha aconseguit superar la gran decepció que va suposar la seva relació amb Alfonso Merlos, qui li estava sent infidel amb la periodista Alexia Rivas. La col·laboradora de 'Sálvame' es troba en un dels seus millors moments professionals, ja que acaba de signar un nou contracte amb Telecinco, i tot apunta que està vivint també un gran moment en el terreny sentimental. 

El nou amor de Marta López

Fa unes setmanes van aparèixer les primeres informacions sobre una possible relació entre Marta López i l'extronista de 'MYHYV' Efrén Reyero. La col·laboradora va assegurar a 'Sálvame' que no era més que «un amic meu des de fa molts anys». També va comentar als seus companys que «si d'aquí sorgeix una història d'amor, us ho diré la primera». 

No obstant això, els rumors van anar augmentant un cop van confirmar que havien passat uns dies junts a Màlaga. Després de jugar amb la premsa, la parella ha decidit no ocultar més els seus sentiments, i així ho demostra una imatge que ha compartit Efrén al seu perfil d'Instagram: «On les mirades es creuen, on el somriure et delata, on el cor sent, on la felicitat sembla que mata. Allí és».

Per la seva banda, Marta López responia a les paraules d'Efrén amb el següent missatge: «On faci por allí és! Tants anys et vas passar buscant l'amor al plató del costat... Gràcies per fer-me feliç». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡¿LA PAREJA DEL VERANO?! Os dejamos una encuesta de las que os gustan en la web

Una publicación compartida de Sálvame (@salvameoficial) el

Possible muntatge

Tot i això, no deixen de sorgir dubtes entre els propis companys de la cadena i entre els usuaris de les xarxes socials sobre l'autèntica que pot ser aquesta relació. Alguns creuen que és tot molt precipitat, i que es podria tractar d'un muntatge. Així ho assegurava una jove, Cynthia, que anunciava a 'Sálvame' que havia tingut una relació amorosa amb l'extronista fins al passat mes de juliol.

«Hem tingut una relació de quatre mesos, de parlar 24/7. Des de març fins al juny-juliol. La relació ens va enxampar enmig de la quarantena i no podíem veure'ns. Tinc missatges de tota mena, com si estiguéssim súper enamorats», afirmava. 

Això fa plantejar a molts que tot podria ser un muntatge. Marta acaba de renovar amb Telecinco i la seva relació és un plus per a la cadena. A més, a Efrén tampoc li aniria malament uns diners extra. El jove és propietari de dues discoteques a Marbella, que com totes, s'han vist molt afectades per la crisi del coronavirus. Caldrà esperar per veure si aquesta història d'amor és vertadera o realment tot és un engany. 


Comentaris

envia el comentari