Primer pla de Marta López Álamo, model i xicota de Kiko Matamoros

Marta López té les de perdre si trenca amb Kiko Matamoros: la seva carrera, en risc

La parella no travessa el millor moment després que el tertulià l'hagi deixat en evidència

La relació entre Marta López i Kiko Matamoros es troba en el punt de mira. Així és, ja que pel que sembla la model i el tertulià estarien travessant una crisi.

L'origen del conflicte correspondria al cap de setmana passat, quan la parella assistia a una festa en què van coincidir amb Alejandra Rubio, filla de Terelu Campos.

López compartia un polèmic vídeo en què es veia al seu nòvio ballant molt enganxat Alejandra, cosa que ha generat moltes especulacions. De fet, fins i tot s'ha arribat a especular que tots dos poguessin tenir alguna cosa més que una amistat.

Un fet que hauria donat lloc a una forta baralla entre la parella, i és que a Kiko no li ha fet gens de gràcia que la seva xicota publiqués aquest vídeo sense el seu consentiment.

Kiko Matamoros amb la mirada perduda, tocant-se amb la llengua la mandíbula superior
Kiko Matamoros està molest amb la seva xicota | GTRES

«Marta va pujar un vídeo a Instagram que a mi no em va agradar que el pugés, perquè sempre li dic que, quan pugi alguna cosa meva, vull que m'ho ensenyi abans», explicava Matamoros.

Especialment perquè li preocupava que aquest vídeo es pogués interpretar com una provocació. «Divendres a la tarda vaig tenir una baralla tremenda amb Carmen Borrego i pensava que no era el moment que es veiés aquest vídeo amb Alejandra», assenyalava.

«Jo no vaig tenir cap baralla», va voler deixar clar. Alhora, Alejandra també va voler donar-li un cop de mà afegint que «no van discutir en cap moment, al contrari, ho vam passar genial».

«Es podia interpretar com una provocació. Jo vull el millor per a elles, sobretot per a Terelu i Alejandra».

Marta López posa en risc el seu futur professional per culpa de Kiko Matamoros

Poc després es donava a conèixer que Matamoros havia deixat de seguir la seva xicota a les xarxes socials, cosa que implicava que el conflicte podria haver sigut una mica més gran del qual pretenia aparentar.

«Soc molt maldestre a les xarxes socials i el que vaig fer va ser deixar de seguir Marta», intentava excusar-se. «Ho vaig fer perquè no volia veure el que puja, perquè em cabrejaria. Ja la segueixo una altra vegada».

Tot i això, aquest fet ha suposat un disgust per a la parella, fent front a aquest nou sotrac. Encara que si trenquessin, no hi ha dubte que la que més té de perdre és López.

Pel que sembla, sortir amb algú com Kiko Matamoros infla el 'caché' de la model i la fa ser més valuosa de cara a les marques. I és que el perfil de la noia no tindria l'impacte que li agradaria a ella, arribant moltes vegades a ocultar els 'likes', ja que no arriba a la xifra necessària.

Cal recalcar que Marta empra les seves xarxes per explotar la seva faceta com a model i aconseguir col·laboracions amb marques, exposant-ne les millors imatges. Així, aconsegueix arribar a uns 3.000 o 11.000 'likes' per publicació.

Des de fa temps s'especula que la seva relació amb Matamoros la pot haver perjudicat professionalment, encara que també podria donar-se el cas contrari. Sí, perquè si trenquessin la seva relació, potser deixarien d'interessar-se certes marques.

Una cosa que Kiko ha desmentit per complet: «Hi ha mesos que fins i tot guanya més que jo. És una model excepcional». Això sí, ella mateixa arribava a reconèixer en una ocasió que la seva feina depenia moltes de les tendències.

«Al final és la tendència i el moment», explicava. Per tant, té temporades millors i altres de pitjors.

«Ara la tendència és el tema 'influencer', crec que és molt important que els 'influencers' ens formem. No dic estudiar una carrera perquè allà cadascú, però no deixem de pensar que això és una cosa passatgera», recomanava a altres noies en la seva mateixa situació.

Així, Marta donava a entendre que és molt conscient de com pot resultar d'efímera la fama, part de la qual ha aconseguit també amb ajuda de la seva parella.

La veritat és que Marta i Kiko ja han superat altres sotracs com el conflicte amb Anita Matamoros, moment  en què el tertulià no dubtava a apostar per la seva parella. Per tant, queda clar que el seu camí va per llarg i fins i tot potser els veiem passar per l'altar.