Primer pla de Rocío Flores

El gest de Rocío Flores que escandalitza la seva família i la seva parella

Rocío Flores ha fet una cosa que segur generarà molt enrenou

Rocío Flores viu una etapa molt convulsa dins la seva vida. Tot arran de la separació del seu pare, Antonio David, i Olga Moreno així com dels rumors que han sorgit al voltant d'aquesta situació. Però, en concret, hi ha una informació que l'ha posat en una tessitura difícil.

Ens estem referint a la que indica que l'exguàrdia civil ha trencat el seu matrimoni per una altra dona, exactament per Marta Riesco. I és que la suposada amant és amiga i companya de treball de Rocío a 'El programa de AR'.

Per això s'ha insinuat que aquesta ha pogut 'ajudar' l'excol·laborador amb l'afer. Tot i que, l''assenyalada' ho ha negat, ara ha fet una cosa relacionada amb la periodista que generarà molt d'enrenou.

Foto de la presentadora
Rocío Flores ha tingut un gest relacionat amb Marta Riesco | Cedida

El gest de Rocío Flores amb Marta Riesco

Quan va saltar la notícia del suposat romanç d'Antonio David i Marta, totes les mirades es van dirigir cap a la jove Flores. Alhora, va negar la presumpta relació i es va desvincular completament d'aquesta.

Però a partir d'aquest instant, van sorgir xerrameques que indicaven que Rocío estava molt enfadada amb la seva amiga. Tant és així que es va afirmar que havia trencat tota relació amb Riesco, qui dies abans havia estat a la seva festa d'aniversari.

Però sembla que d'amistat destruïda res de res. Ahir, 'La Razón' donava a conèixer que la filla de l'exguàrdia civil ha fet una cosa que deixa clara la seva postura. És a dir, demostra que segueix tenint vinculació amb la seva companya d''El programa de Ana Rosa'.

Pel que sembla, la reportera ha realitzat diverses publicacions a Instagram i totes aquestes han rebut els 'likes' de la filla del malagueny. Per tant, es dedueix que continuen estant unides i que cap rumor ha aconseguit separar-les. És més, només cal veure que se segueixen mútuament a les xarxes socials.

Aquest gest de Flores generarà molt d'enrenou, ja que possiblement no haurà agradat massa a casa. Per què? Doncs bàsicament perquè de nou tornarà a sortir a la palestra el tema del romanç. Un tema que, segons la família ha vingut a exposar directament o indirectament, li està causant un gran dolor.

Sí, perquè una vegada confirmada la ruptura gràcies al protagonista, ara cobrarà amb més força aquest suposat romanç. A més, es deixarà entreveure que Rocío i Marta possiblement tenen més relació perquè ara surt amb el seu pare. Una teoria que es reforçarà amb les informacions que s'han donat sobre que li havia regalat un anell de compromís a la seva suposada amant.

És clar que ella no s'ha parat a pensar la 'cua' que pot portar el seu gest. O potser sí que ho ha pensat i ho ha fet deliberadament per anar 'blanquejant' l'afer. Una idea que és la que moltes persones estan manifestant i comentant ja a les xarxes socials.

Marta Riesco i Antonio David
El suposat romanç entre Marta Riesco i Antonio podria tornar a cobrar protagonisme després del que ha fet fer Rocío Flores | Catalunya Diari

Marta Riesco s'havia manifestat sobre la seva bona sintonia amb Rocío Flores

L'acció que ha fet Rocío, que deixa clara l'amistat amb Riesco, confirma el que aquesta va dir fa uns dies. Exactament es va trobar amb uns reporters al carrer i li van preguntar sobre la seva cordialitat amb la filla de Rociíto. De manera clara i contundent no va dubtar a manifestar: «Està tot fenomenal».

Ara, el que queda és esperar a veure quins nous esdeveniments tenen lloc en aquest 'fulletó'. I un d'aquests, segons s'està filtrant a la premsa, podria ser que Olga Moreno optés per asseure's en un plató per sincerar-se. En concret, ho faria per carregar contra el seu encara marit i poder sortir impune de determinades acusacions i fins i tot del cas judicial d'alçament de béns.