rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Marta Ortega i Carlos Torretta, de lluna de mel a l’Índia

Una destinació molt exòtica on l'hereva d'Inditex i el seu marit han celebrat el seu recent matrimoni
Marta Ortega i Carlos Torretta han anat a l'Índia de lluna de mel | Peter Lindbergh / EFE

 

Marta Ortega i Carlos Torretta ja han gaudit de la seva lluna de mel amb un viatge molt exòtic per l'Índia. La parella formada per l'hereva d'Inditex i el fill del dissenyador Roberto Torretta només ha pogut dedicar set dies a aquesta romàntica escapada fins al sud del país asiàtic -que van fer a bord del jet privat d'Amancio Ortega-, ja que Marta tenia compromisos laborals. 

 

Visites emblemàtiques a l'Índia

Tot i tenir tan poc temps per viatjar, la parella va aconseguir esprémer molt bé cada dia disponible i van passejar per la ciutat blanca de Rajasthan, Udaipur, que és, sense cap mena de dubte, un dels paradisos més romàntics envoltats per aigües cristal·lines. A continuació van visitar el monument funerari considerat com una de les set meravelles del món, el Taj Mahal, localitzat a la ciutat d'Agra i on tothom s'ha de fer la típica foto amb el mausoleu de fons. 

 

Marta i Carlos no van dubtar a passejar pels carrers de la ciutat i barrejar-se amb els habitants de la zona per conèixer de primera mà les tradicions dels vilatans. El jove matrimoni va endinsar-se pels mercats més coneguts de la zona, com el KinariBazaar i el Sadar Bazaar. Un cop tornin a casa, continuaran vivint a la Corunya amb el fill de cinc anys de l'hereva d'Inditex, deixant de banda l'àtic que van comprar al barri de Salamanca de Madrid.

 

Marta Ortega i Carlos Torretta al Taj Mahal | CatalunyaDiari.cat

 

Marta no va escollir ni Zara ni Torretta

Marta Ortega, filla d'Amancio Ortega i hereva d'Inditexes va casar el passat 16 de novembre amb Carlos Torretta, fill del dissenyador Roberto Torretta, protagonitzant la boda de l'any. Va va ser senzilla i breu, amb només un centenar de familiars i amics. El lloc escollit va ser la finca d'Amancio Ortega a la Corunya, una gran casa de pedra de quatre pisos que la família té al passeig de la Dàrsena, i la cerimònia va estar en mans del notari Manuel Ordóñez, amic de l'amo de Zara.

 

A continuació, la parella i tots els convidats van traslladar-se al Reial Club Nàutic, on la celebració es va allargar durant dos dies amb la presència d'uns 400 personatges famosos, gràcies a la unió del poder d'Amancio Ortega i la fama de Roberto Torretta. 

 

El que sempre interessa més dels casaments és el vestit de la núvia. Marta Ortega va lluir fins a quatre 'looks' diferents: un vestit del dissenyador Valentino de color rosa, que va fer servir durant la cerimònia, i un altre conjunt de color negre pel còctel. Pel sopar del cap de setmana, la jove va escollir un vestit llarg metal·litzat i, finalment, va acabar la celebració amb un vestit paraula d'honor amb una faldilla voluminosa.

 

Marta Ortega ha lluït un disseny exclusiu de la firma Valentino | Peter Lindbergh / EFE

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del corfent clic aquí!

Comentaris